Temat: True Land
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 17:22   #236
Torog Velrock
Użytkownik Forum

Torog Velrock's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
Torog Velrock ma numer GG 6504355
Domyślny

Sfrustrowany najwidoczniej jesteś ty kretynie - Weszłeś tu znikąd i myślisz że jesteś wspaniały ?
Żeby fakeowiec był dobry musi mieć jakiekolwiek pojęcie o fakeach, a po tobie widać że jedyne co potrafisz to Pierd***ć swoją poj****ą paszczą.

Z trudem to ja czytam twoje wypociny w których w większości spamujesz jak poj****y.

Według ciebie Carbon ma ZERO TALENTU do robienia grafik ? jeżeli tak to zobacz na dużą ilość inncyh "Fakeowców" którzy nawet takiego Myśliwca nie potrafią zrobić i popatrz na tych którzy biorą jego pieprz****o beznadziejnie beznadziejnego piechura którego zrobił.

Nie mówię rzecz jasna że Carbon jest dobrym fakeowcem ale JA będąc na forum i ucząc się o robienia fakeów przez tyle czasu nie potrafił bym zrobić takiego samego ufoka jak ten który ma w rękach te podwójne ostrza, a wiesz czemu ? A chociaż by temu że JA nie mam talentu do robienia własnych outfitów i stworków. WIĘC K*R*WA nie PIER**L mi że karbon jest beztalenciem ! Ten fake jest dobry mimo iż mógłby być lepszy i nie wk*****j mnie tym że ten fake jest beznadziejny i żeby go K*R*WA nie kontynuował.

Dzięki za wysłuchanie - następnego mojego posta zobaczycie po banie :|

A Carbon i tak będzie robił tego fakea chociaż by dla mnie, dla Quapka, dla innych userów, Ale dlaczego dla mnie ? Nie dlatego że jestem mega fanem tego faka tylko dlatego że chce zobaczyć jak Carbon dochodzi do szczytu dzięki wytrwałości, i dzięki ludziom którzy chcą go choć trochu wspomóc.

@Up
W twoich wypowiedziach za to nie ma nic ciekawego O.o.

...miałem omijać ten konflikt, a wlazłem w jego sam środek x.x...

@down
To z piechurem to był ironia* x.x
Na pewno nie Arshel - Arshel jest Odrobine arogancki ale porządny z niego jak i user tak i fakeowiec.

Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 27-08-2008 o 17:47.
Torog Velrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem