Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 21:02   #238
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Jak wam sie nudzi to polecam poczytać książki:
Ericha von Danikena
Zakazana Archeologie aut. Michael A. Cremo i Richard L. Thomson
Ksiazki ciekawe i rzucajace swiatlo na ciekawe kwestie. Ogolnie Danikena sie ciekawie czyta, Archeologie juz nie

Co do boga, nie wierze i wierzyc nie bede. Mam swoja teorie na temat powstania ludzkosci - czyli taka ze zostalismy stworzeni (czy to poprzez manipulacje w dna, czy jako zupelnie nowy gatunek od praktycznie podstaw) przez istoty pozaziemskie. I nie mowcie ze nie istnieja, bo na tyle miliardow gwiazd, w jakims ukladzie musialo powstac zycie. Nie wierze ze tylko nasza ziemia jest jedyna i wyjatkowa etc. Cos jeszcze mialem napisac ale zapomnialem co lol xD

A teraz mnie ukamieniujcie heh

edit
@Mystlih
Tej powiedz mi kiedy w imie boga zaczniecie sie wysadzac w powietrze jak araby, bo ateisci grzesza, sa nie madrzy i w ogole trzeba ich wybic. Nie szufladkuj ludzi katolicy-madrzy/ateisci-glupi. To tak jak mowic ze dresy to tepaki a metale brudni (bez urazy 4all), a przeciez duzo takich ludzi jest ktorzy czy sa dresami sa madrzy i nie pojebani w kosmos, mozna pogadac na normalnym poziomie czy metale czysci, porzadni i tez mozna z nimi pogadac jak normalny czlowiek z czlowiekiem. Takie glupie pierniczenie jest totalnie bez sensu i swiadczy o zacofaniu osoby piszacej takie bzdety. Wierzysz w boga, wierz, twoja wolna wola/wolny kraj. Ale do cholery na sile nei narzucaj swojej wiary innym, tak sie nie da!

Ostatnio edytowany przez Grue - 27-08-2008 o 21:07.
Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem