Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2005, 21:38   #43
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Ja zrobilem sobie postac ktora zostalem na rooku (Rookowy Knight). Ma chyba 10 czy 11 level (niewiem dokladnie). W sumie to nie boje sie niczego (chyba, ze mnie bloknie) bo mam pol bp life fluidow i dobry eq lecz sadze, ze najniebezpieczniejsze miesjca na rooq to: mino hell, te kilka rotow w tym grobie (po restarcie serwera sa tylko 2) no i ta dziura z spiderami, p spiderami bugami, ratami oraz rotwormem na samym dole na zachodniej częsci Rookgardu. Raz mialem tam nie przyjemne przezycie. Zsolowalem tam all (lacznie z rotem) zuzylem 1 czy 2 life fluidy. Zostalo mi 20hp i pomyslalem, ze nie bede tracil life fluida to se wyszlem an powierzchnie a tam zonk... spearman. ***nol hita za 20+ i wiecie... Wypadlo okolo 7 lf studded legi i 500gp okolo. Oczywiscie ktos za***al. Wiec dam wam rade. Na Rooku trza uwazac jak nie wiem lepiej sie dobrze zaopatrzyc idac na trudniejszy hunt aby nie bylo niespodzianek (najlepiej brac z 5 lf, z 2 antidote rune oraz line i troche food musowo i nie byc sknera w ich uzywaniu). To tyle. Pozdro for all.
Bobi jest offline   Odpowiedz z Cytatem