Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 23:27   #247
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anerian Pokaż post
PS. Postanowiłem poczytać o tej grupce Cheops (ponoc śmiech robi dobrze na cere). Genialne, chyba się zapisze , śmiechu warte może sie schować, ludzi takich jak mystlich trzeba doceniać, dają nam choc odrobine radości (nawet sporą odrobine) w tym okrutnym świecie.
Im głębiej zagłębiam się w ten projekt tym mi się bardziej śmiać chce.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pani lucyna łobos
PROJEKT CHEOPSA jest więc Projektem Ratowania Ziemi i opiera się na założeniu, że cywlizacje, które istniały na Ziemi w czasach budowy Wielkiej Piramidy, przewidziały niebezpieczeństwa zagrażające naszej planecie w czasach obecnych i stworzyły system zabezpieczenia, który trzeba uaktywnić w odpowiednim czasie. Według przekazów Lucyny - kluczem do tego systemu jest mumia faraona Cheopsa oraz Wielka Piramida. Teraz nadszedł właściwy czas.
Czyli pani Lucyna Łobos ratuje naszą cywilizację
W dodatku za 5 lat zamiast programów informacyjnych będzie krótka audycja od pani Lucyny łobos

Cytuj:
NASZ PREZYDENT STWIERDZIŁ, ŻE ANGAŻUJE SIĘ W "ŚWIĘTĄ WOJNĘ" BEZ OGRANICZENIA KOSZTÓW I ŚRODKÓW NA JEJ PROWADZENIE.
To nasz prezydent prowadzi wojnę z chrześcijańskimi separatystami

Cytuj:
Nawet, jeśli dzisiaj znana jest dokładna lokalizacja nowego i wielkiego obektu kosmicznego, który zbliża się do Ziemi, byłoby niemożliwością dokładne obliczenie gdzie znajdzie się on za miesiąc lub nawet za kilka dni. Jego orbita zmienia się radykalnie każdego dnia ze względu na ciągnący się za taką kometą ogon.
Pytałem się kolegi, który studiuje astrofizykę, kiedy powiedziałem mu o tym wziął mnie za idiotę : / .
C'mon, planeta to nie jest atom i nie ma czegoś takiego jak dualizm kolpuskularno-falowy : /.

Cytuj:
KONTO DOLAROWE FUNDACJI
Bank PKO S.A. I O/Warszawa
Nr konta:46-1240-1037-1787-0010-0701-3071
To jeszcze mamy za te brednie płacić : D.

Te i więcej innych śmiesznych rzeczy można znaleźć na http://www.projekt-cheops.com ( to jest lepsze od joemonster)

Ostatnio edytowany przez neopostman - 27-08-2008 o 23:48.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem