Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2008, 00:11   #436
Fanatico
Użytkownik Forum

Fanatico's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2008
Lokacja: Dupolandia

Stan: Na Emeryturze
Imię: MIESNIAK
Profesja: Master Sorcerer
Świat: xerena
Poziom: 69
Skille: 16/26
Poziom mag.: 57
Domyślny

Powiedzcie mi szczerze - nie przesadzacie ? W grze w ktora gram (Silkroad online) jest auto potionowanie - nikt nie narzeka ;] zreszta... Cipsoft wogole nie dba o swoja gre co to ma do cholery byc ? 1-2 questy 3-4 nowe itemki,pare grafik, pare nowych spelli na pol roku ? Czy to aby nie za malo ? Zreszta sam pamietam w 7.5 tez byly narzekania ze to sorc jest za slaby i tym podobne...zreszta...dla was jest sprawiedliwoscia robienie przez tydzien hmmow ktore na rotach sie wystrzela w 2h ? Ogolnie zastanawia mnie dlaczego ludzie z tibii tak narzekaja...to jest jedyna gra ktora budzi takie emocje ? Rozumiem narzekanie na noobow - to jest w wiekszosci gier ;] ale w grach typu diablo nie narzeka sie ze czarka jest za dobra, w silkroadzie nie narzeka sie na auto potion, a w tibi narzeka sie na...co sie da...ehh...ja sie zaloze ze jak by zrobili serwery z 7.5 byly by one bardzo malo popularne...zreszta do grania was nikt nie zmusza...a jak widze narzekajacych to mowia tibia jest feee bo hotkeje som to normalnie...nc.
Chociaz musze przyznac ze szkoda ze zabrali druidom uhy ktore czynily ich bogatymi...i ten soul...tez szkoda; ]
Fanatico jest offline   Odpowiedz z Cytatem