Nigdy chyba nie bede w stanie pojąć tego paradoksu ... "przyjaciół" którzy wiecznie się kłócą i oskarżają ...
Jak wiele ludzi mówi "zjebany serwer" - nie, zjebani ludzie ... Skoro średnia wieku tutaj wynosi 13 - 15 lat to nie dziwie się jaki syf się robi ... Gdy zaczynałem ok 1,5 roku temu nie widziałem jeszcze tego w aż takim zaawansowanym stopniu ponieważ jako low-lv nie napotykałem na drodze zbyt wielu ludzi takich jak wy ... Im wyższy Lv tym wieksza wiedza o tym co sie dzieje "jak gdzie dlaczego po co ?" też sie w*****ałem i chuj z tego miałem wiec postanowiłem zaprzestać krytyki bo zrozumiałem że to nic nie da i to bezsensowne ... Zastanawia mnie na zakończenie mojej "kariery" na serwie i chyba raczej ogólnie w tej gierce jaki jest sens takiego zachowania aka : Zieloq Nikaia Frut of Honera (akurat najbardziej charakterystyczne osoby dla mnie tutaj) tzn Jaki jest sens takiego bezsensownego prowokatorstwa cwaniaczenia sie wyzywania burackmi tekstami na poziomie "prostak" i próbwania poniżenia kogoś (pseudo-kozactwo jak by nie patrzył) ... W rlu też tak sie zachowujecie ? Jest to dla mnie rzeczą za chuja nie do pojęcia ... Przez okers 1,5 roku z moich oczu znikały kolejno przeróżne osoby od h-lv którzy rookowali sie lub sprzedawali chary po prawdziwych kumpli których zapoznanie była chyba skurwysyńsko pozytywną rzeczą spośród czasu spędzonego przy tej grze ... Wynik tej całej emigracji jest chyba widoczny podczas gry i nie trzeba tłumaczyć jej skutków ...
Nie nie płacze ... Nie nie żale się ... Nie nie wylewam swojej rozpaczy ... Staram sie na chill out'cie mówić co myśle opisywać co widze i co mnie wpienia ... Moge podejżewać jedynie że pewne osoby (min. wyżej wymienione) zaastosują wyśmiewczą krytyke która niestety nie ma dla mnie żadnego znaczenia ...
TAK możecie sobie skopiować któryś z tekstów który uznacie za "śmiszny" i wklejić sobie w podpis mająć poczucie "zwycięstwa", "dojebania mi" oraz "ośmieszenia mnie" ...
Graba i Chwała wszystkim którzy potrafili grając w te gre nie robić przy tym zbednego "burdelu" i nie byc zwykłymi "kurwami" którym w głowie tylko prowokacje i chęć w*****enia innych ... krótko mówiąc "szacunek tym którzy na niego zasłużyli"
Możecie napisać wszystko ... I tak chuj mnie to będzie obchodzić [pisze żebyście zbytnio nie wysilali sie nad wymyslaniem jakis "dissów"]
Pozdro dla wszystkich Prawdziwych Ziomów którzy przez ten okres gry nie zawiedli mnie i mam nadzieje że ja ich również nie ...
Żegnam ! tzn. "Si U lejter Aligejtor's"