28-08-2008, 09:18
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anerian
up: Tiaa, niech żyją zdjęcia i filmy pokazujące ptaki, samoloty i muchy przelatujące przed kamerą. Niektórych filmów nie potrafię wytłumaczyć i nawet się nie staram, i wierze że tam na niektórych filmach są jakieś obiekty, które dziwnie się poruszały po niebie i nie są ani ptakami ani chmurami ani innym ludzkim syfem. Więc mówię to tu i teraz, wierze że niektóre obiekty widziane na filmach mogą być prawdziwe. Więc zasada nie uwierze póki nie zobacze została spełniona, tylko że czy te obiekty to napewno kosmici. I tutaj pojawia się pytanie, miliony materiałów z których 90% to albo fałszywki, albo chmury, a 10% to zdjęcia NIEZYDENTYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LATAJĄCYCH. I gdzie tu w ostatnim zdaniu użyłem słowa kosmita?? To tylko nasza wybujała wyobraźnia stworzyła małe zielone/szare ludziki, które przybędą z kosmosu aby nas uratować/zniszczyć/uprawiać seks. Więc mówienie że jak zobacze film powinienem uwierzyć jest całkowitą bzdurą.
A jeśli jesteś w stanie się założyć że większość filmików na youtube jest prawdziwe ja z chęcią się zgodze, pytanie tylko o ile?? Hmm, ja jestem za 10 milionami... nieee, odrazu dobijemy do 100 mln wkońcu trzeba jakoś żyć do końca tego pierwszego i być może ostatniego żywota. Więc co zgadzasz się na zakład?
|
Nie ważne jaka jest ilość prawdziwych, wystarczy jeden, żeby wiedzieć, że takowe obiekty pozaziemskie istnieją...
Ostatnio edytowany przez Granteon - 28-08-2008 o 11:15.
|
|
|