no psycha w tej sytuacji twoje "doradzanie" moze ludzi w*****ac mi to tam chuj ja widze bledy wiem jak zrobic aby bylo lepiej ale chciec a moc to roznica

u nas w pl teamie ogarnia wiele osob pvp i tak dalej a co najwazniejszze ludzie sluchaja commandera i nieboja sie brakuje nam ludzie(nawet nie charow bo z naszym pl teamem bysmy mogli cos dzialac) ktorzy by na noobcharach pomagali wiadomo po zabiciu goscia do trapa trzeba za*******ac a jak logniemy wszyscy na maincharach(bo tylko wtedy mozemy kogos ubic jak bedzie full team) to niema kto obstawic nobkow a brazole ? hmm sam sobie odpowiedz jaka pomoc mozemy od nich oczekiwac jak niewidziales filmikow popros o ten z veno co sie dzialo jak kogut padl prowadzac ich od drugiej flanki i praktycznie rzecz biorac miejac ich juz owned
gra sie na tyle na ile przeciwnik pozwala a nasz przeciwnik mimo wszystko jest niezly maja duzo kasy(z inso zapomoga w razie czego) duzo magow 50-60 + levle ogarnietych przez inso ownerow no i wkurwe noobcharow ktore im wchuj pomagaja
p.s. sora ziomale ze mnie niebylo niektorym moglo sie wydawac ze gralem na ots no i racja pykalem ale tylko dlatego ze mialem maturke a teraz zalatwien duzo i jakbym wbil na rl tibie i zajawil to bym z rl life duzo spraw zajebal, no i drugi aspekt pc mi kleka reseci sie sam kilka razy dziennie wiec moze byc problem z jakimis wiekszymi akcjami na rl sproboje go jakos ogarnac i cos napewno powalczymy
pozdro dla prawdziwych.