Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2008, 11:28   #656
Pakero192
Użytkownik Forum

Pakero192's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Katowice - Ducha

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 181
Skille: 98/97
Poziom mag.: 9
Domyślny Pakero w akcji <joke?>

No to sie chcialem pochwalic że ubilem moim druidem dzisiaj 2 booterow

Historia:
To tak dzisiejszego dnia miałem tak zły humor że zobaczyłem kolesia online który bootuje na free Tombie.Szłęm sobie i rozmawiałem z moim kumplem Arca Eton który tez chciał bardzo isć wiec powiedziałem śmialo chodż kiedy tak szliśmy zabijałem soldiery dwarfy i guary które on mi bloczył chodziliśmy po Tombie lecz bootera niebyło (schował się skubany ) wiec szukaliśmy dalej poszliśmy na minoski obok kopalni na -2 i paczymy przechodzeń 58 pall co wali bronią typu axe sword lub club (albo tez Fist) nie odpowiadał zdziwło nas to wiec zaczole w niego nawalac ale on mnei lal co jest? arca pomógl parę hitów mu dal a ja frigo hur i rod koleś polożyl sie tak szybko ze nawet pies chodzi puzniej spac ;p.Kiedy padl ujzelismy Blue robe,prawie cały bp sd,5 bp smp ~~ i 3k w kasie + itemki addonowe(mino leather,bat wing) arca capa niemal i chcial do dp mowie chodz tu zobaczymy do kopalni on poszedł a ja mowie booter fast.Arca przyleciał szybko i zaczolem w niego nawalac ale ze ja capa nie miałem to arca zbieral looty spadly p legi byl to 21 lvl i 3 bp manasków zwykłych wiec 0 waste jak się podzieliśmy potem na pól wyszło ze jestem 15k~~ na + ^^

Dla kumpli
Sam nie jestem święty ale nie jestem też głupi i nie expię bootem

_________
Yeaaa Zyga Back

Ostatnio edytowany przez Pakero192 - 29-08-2008 o 11:30.
Pakero192 jest offline   Odpowiedz z Cytatem