Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2008, 12:31   #14
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)

Stan: Niegrający
Domyślny

Dobra, ja zrobiłem tak jak mówiłem, nowe zgłoszenie^^ - lepsze. Aragami się zgodził ^^.
Łap:
Imię: Mark Twince
Historia:
Mark urodził się i wychował w New Jersey, w tym okropnym Ghetto.
Jest Gangsterem, zresztą jak każdy mężczyzna w jego dzielnicy. Pochodzi on z biednej rodziny, ale nie patologicznej. Niestety, Gang, z którym mieli wojnę uliczną, spalił jego dom, wraz z jego rodzicami. Jego Rodzice akceptowali to, że jest gangsterem, gdyż dzięki niemu mieli jak żyć.
Gang, w którym on jest nosi nazwę "Green's Dale". W swym gangu ma wielu przyjaciół, a także dwóch Braci - Matt'a i Georga.
Jden z Braci - George - otarł się o śmierć, podczas ostatniej wojny gangów, a ma on dopiero 13 lat! Jeden z członków przeciwnego gangu postrzelił go w nogę. Naszczęście Karetka przyjechała niemal natychmiast. Mark jest typowym Żołnierzem Getta. Walczy z innym Gangiem - "Purple Stuff'em" - w obronie własneg domostwa. Niestety, Mark miał nieszczęsne dzieciństwo. W wieku 15 lat wstąpił do Gangu Złodzieji, i okradł bardzo bogatego Mafiozę. Później, gdy na jego ulicy powstał gang Green's Dale, odszedł od gangu złodzieji. Ci nie chcieli go wypuścić, ale on i tak Odszedł. Zatem Gang złodzieji powiedział temu Mafiozie, kto go okradł. Mark, żeby nie narażać swojego gangu, poleciał do Polski. Teraz jednak ma zamiar wrócić do swojego rodzimego Kraju, Do Swojego miasta, i zemścić się na Gangu złodzieji, i na Mafii. Broń to nie jest dla niego nowa rzecz. Miał nawet Glock'a, ale zgubił go w drodze na lotnisko w New Jersey.
W Gangu Złodzieji nauczył się kraść, zaś w Green's Dale nauczył się jak przeżyć na ulicy. Umiejętności zapewne przydadzą mu się Po powrocie do Stanów.

Outfit:

Ponadto daję Ci słabą grafikę Pistoletu, i Dolara Amerykańskiego.

Jak coś to sobie głowę z czapką przeklej do tego strzelającego.
Mam kilka pytań:
W jakim mieście zaczynamy?
Znamy się i musimy wszędzie chodzić razem? (byle nie...)
Jak chcesz ładnie odwzorować wszystko w stanach, to korzystaj z Google Maps
Czy Jedzenie, picie, sen będą ważne? (oby taaak...)

@down
Nie obraź się, ale wg. mnie Twoja jest ... Słaba? -.-"
I mój ma włosu przystrzyżone, że jest prawie łysy, a twój nie

@DOWN AGAIN
Co w moi jest złego o.O? Kurtka skórzana ładna, biała koszula też, Czpka też, Spodenki Jeansowe też, Jak chcesz jakieś Graphicki to pisz. (Chodzi mi o "Addony" jakieś, takie jak hustan kominiarka...

EDIT:
JAŚNIEJSZEGO W SENSIE? Mi się wydaje dobry... Chłopak się opalił xD

Nie ma Wirusów!

Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 28-08-2008 o 12:46.
Carbon_Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem