Sorc...
Siemka, na innym forum pewien człowiek który posiada 100+ sorka napisał posta w 2007 roku takiego
Nie graj Sorkiem, ani drutem. Jest nudny i żałośnie słaby. Nie mam już sił wymieniać dowodów. Expienie tymi profesjami jest niewyobrażalnie monotonne. Mało HP i ciągły brak kasy. Nikt MSa nie chce brać na hunty. Powód? Każdy woli wziąść ED, bo może on leczyć blokera. Ciągłe waste i nie zwracające się koszty huntów. Jeżeli chcesz grać na FACC, to o Sorku i Drucie możesz zapomnieć. Skillowanie mlvla, polega na afkowaniu na bocie. Leci on pierońsko wolno. Graj Paladinem. Ostatecznie Knightem. Tym pierwszym praktycznie nie ma potrzeby skillować. Drugi, czyli Knight, po wyskillowaniu zamienia się w istny czołg. Moim knightem na 8lvl bloczyłem na przykład Dragona, a palkiem na 8lvl ubiłem GSa. Palek jest na prawdę przybyczony więc polecam ci nim grać, a sorka szczeże odradzam. Znam jednego przedstawiciela tej profesji, który od 8lvl zaczął expić na GSach. Wiem, że może wydawać się to trochę nie realne, ale chyba to, że od zrobienia postaci w jeden dzień wbił 30lvl, o czymś świadczy...
Chciałbym poprostu wiedzieć czy to jest dalej aktualne i czy sprawa ma sie tak samo, że palem nie trzeba prawie skillowac i jest najlepszy a sorc ssie. Z góry dzięki
|