Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omfgMUKAomfg
Z tym wyjątkiem, że jak ja wychodziłem z rooka na nebuli to ty obciągałeś kumplom, żeby pokazali ci jak odpalić tibie ;<
@UP
Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze.
Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie  < ciekawy przypadek >
Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj.
Elo<<<
|
Moj syn swietnie ogarnia tibie ma juz 19lvl. Z cala pewnoscia moge jednak stwierdzic, ze nie jest wyciagniety za wczesnie, lub przetrzymany jak to bylo w twoim przypadku.
Wiem, wiem to nie wasza wina, poprostu niektorzy ojcowie dziurki pomylili lub tez pempowina ci szyjke owinela i tak cie za uszy ciagneli ze mamy to co mamy. Bubla czyli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thunderbolt
Strzel se kupke bo zes blady. PS jestes zajebisty, pozdrow rodzinke i przekaz im szczere kondolencje ze maja taka glowe rodziny.
|
Wydalalem juz dzis dziekuje za pamiec, jednak moje blade lico nijak ma sie do twojego bladego zadu. Juz na pierwszy rzut oka widac, ze czesto zapinany i krew nie krazy tak jak powinna. Zmien partnera, lub pieszczoty na oralne taka rada stroskanego dziadka.