Temat: Głupota
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2004, 20:43   #17
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Pfk
@Ithelios
To po co chodzisz palkiem na 16lvlu na PoHa?? Nie lepiej pochodzić sobie na dwarfy albo cyce albo coś takirgo?? No w każdym razie na coś łatwiejszego.Na 20 lvlu albo wyżej sobie pójdź na PoHa żebyś był bezpieczniejszy.A tymczasem borem i lasem chodź sobie na obojętnie co ale z tych łatwiejszych stworków.Prościej zdobyć lvl (może trochę wolniej exp leci ale jest bezpiecznie a nie że idziesz z 5 UHami i po godzinie albo dwóch już nie masz ani jednego.
Te poprzednie śmierci były spowodowane jedynie ciekawością-przestudiowałem główne respy na mapie i wiedziałem mniej więcej gdzie nie chodzić.Wypadałem sobie spokojnie na cycki potem poszedłem na południowy cmentarz(szerokim łukiem omijając gsy)I wszystko było pięknie,no ale zlurowanego minomaga sie nie spodziewałem.Uhów wziąłem 4-jeden poszedł na archera koło cycków a 2 na maga(3 nie zdążyłem użyć).Problem w tym że ja nie mam czasu expić kiedy indziej niż właśnie w godzinach szczytu(chodze do liceum),a wtedy na isarze jest takie bydło że strach.Tak że nie wiem już gdzie expić,zdaje sobie sprawe że jestem too low na PoH ale to była ostatnia deska ratunku :rolleyesodaj mi w takim wypadku niezaludnioną cycownię wyłączając południe thais mount sternum i podziemny obóz koło thais bo w tych miejscach jednego cyca znajdziesz w 10 minut
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem