Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2008, 15:20   #316
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Jesli juz napisali o tej calej Nibiru, to czemu nie napisali o tym, co ze soba przyniosla? Czemu nie napisali o tych wszystkich kataklizmach? ;o Takich tekstow nie ma i nie zostana znalezione, nie istnieja.
Napisali. Uwaga teraz napisze co mniej więcej jest na tych tabliczkach. Nie są to naukowe rzeczy. Jest to bardziej zapis jak według Sumerów powstał świat itp. Nie musicie tego traktować poważne, ja też podchodze do tego z rezerwą. Nie ma to nic wspólnego z dowodami na istnienie Nibiru.

Według tego co można tam przeczytać spisać te tabliczki kazał syn króla Nibiru, który został wysłany na Ziemie, by wydobywać tu złoto, potrzebne na utrzymanie atmosfery Nibiru. Nibiru przyniosła na ziemie Annuaki (tak to się pisze chyba) czyli bogów Sumerów. Opowiada również o wielkim potopie jakie sprowadzili Annuaki na Ziemie (potop był opisywany w Biblii - ale sumeryjskie mity są starsze ). Opowiada również o wojnie itp.

Takie rzeczy zostały tam zapisane. Nie musimy w to wierzyć, odpowiedziałem tylko na pytanie.

Cytuj:
Teleskop Hubble robi zdjecia galaktykom odleglym o miliardy lat swietlnych od Ziemi, jezeli byloby cos, to by to bylo sfotografowane.
Racja robi. Wiec czemu nie zrobił temu? Sam nie wiem. Czemu NASA nie zrobiła temu zdjęć - też nie wiem. Ale masz oficjalny komunikat NASA o istnieniu dużego obiektu w tamtym rejonie.

Cytuj:
normalna dyskusja na nienormalny temat? nonsens
Jeśli nie będziemy sobie skakać do gardeł to czemu nie? Nie musimy traktować tego poważne, każdy może sobie wyrobić zdanie na ten temat. Ja postaram się odpowiadać na pytania.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 29-08-2008 o 15:23.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem