Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Według pewnej teorii, taka jedna teoria głosi, powstała ciekawa teoria, a wiecie, że według tej teorii...
A są jakieś dowody na potwierdzenie którejkolwiek z nich ? Jakieś konkretne, a nie nieścisłości, do których można sobie dorabiać ideologię ?
|
No pewnie, że jest

:
http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN
Popatrz sobie, na adres/nick strony, to chyba najbardziej "wiarygodna" strona jaką znalazłem. xD
Cytuj:
krótka piłka w wikipedi
Niektórzy naukowcy wciąż nie pogodzili się z takim rozwiązaniem sprawy i wciąż uparcie poszukują na peryferiach Układu ciała niebieskiego poza pasem Kuipera, wystarczająco dużego, by można było je definitywnie nazwać planetą. Na obecny stan wiedzy, poszukiwania owe skończyły się >>>fiaskiem<<<.
|
A więc nie ma żadnych dowodów na to, że to coś istnieje, nie ma żadnych fotografi/filmów (to co wcześniej bloodwind pokazał, to absolutna bzdura) jedyne co trzyma ta teorie na życiu to to, że na Urana i Neptuna działa nieznana siła, zmieniająca ich tiarektorie.
@up
A od czego są mapy gwiazd? Wystarczy looknąć, których gwiazd nie ma w tym miejscu i już.. chyba, że ja pierwszy na tą technike wpadłem. xD