Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
Swoją drogą WoW to gra MMO, a nie single player. Wyrównanie profesji nigdy nie było robione pod kątem walk solo. Zapewne z tego samego powodu nie ma też aren 1vs1. Simple, isn't it?
|
A ty na jakiej planecie mieszkasz ciołku? Guild Wars to CRPG. Tak jak w World of Warcrafcie masz ludzi (gracze). Idziesz z nimi na PvP (normlane tylko tutaj liczą się umiejętności a nie gear). Na dungeony, na misje (przynajmniej grafika nie jest z cukierka). Jak by Azjaci nie grali w WoW'a to tyle samo by było graczy w tej i w tej grze (Koreańce!!)
Tak tak wiem, że to ex pracownicy Blizzarda tylko GW robią ci lepsi

a te głupki zostały i robią co raz to super uber pro armorsy i weaponsy. Grałem w WoW'a 5 miesięcy (pierwszego całego miecha na privach przesiedziałem) Powiem wam tyle, że czy privat czy klop (czytaj: glob) to jeden ch*** jak grasz z kumplami to możesz bawić się tak samo dobrze jak na klopie (jeszcze jak exp jest większy to przynajmniej tych zajebiście fabularnych ciekawych questów nie musisz wykonywać i szybciej możesz iść w tany z kumplami). Aha i jeszcze coś WoW nie ma fabuły

... A Guild Wars owszem