Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artis
OOO, super pomysł! Tylko, czy w tym wytrwasz - jak tak, to świetnie. Narazie nie mam pomysłu żadnego, ale jak mi się coś nawinie - napiszę
@edit: tylko jeden błąd zauważyłem - nie masz na mapce numerka 3, ale myślę że każdy się domyśli ;]
@ down. whatever, ile Ty masz lat? Wszystko krytykujesz, nic Ci sie nie podoba. Okres? (za przeproszeniem) Jeśli ten temat zostanie przeniesiony kilka centymetrów wyżej, to myślę, że się przyda
|
Człowieku wyluzuj... temat jest słaby, dodane jest na szybko pare tematów, ale to i tak za mało. Jak dla mnie narazie to jest beznadziejne. Ten temat nic nie pomorze forum, nie zmusisz idiotów, żeby nauczyli się szukac....
@Edit
Beznadziejny temat dlatego, że:
1. Debil, Troll, idiota nigdy nie użyje szukajki, ani nie wejdzie do tego tematu, gdyż woli zrobi osoby aby się zapyta gdzie expic na x leveli ze skillami xx/xx... albo jak dojś do ab
2. Macie na tibia.pl całą mape tibi i mape respawnu+google earth. Czemu robicie poradniki jak dojśc z thais do ab, jak to jest oczywiste, wystarczy zerknąc na mape tibi, google earth(Przypominam, noob i tak zrobi osoby temat, albo już prędzej zajrzy na tą mape tibi niz do tego tematu)
3. Każdy kto będzie chcial się np. dosta do amazon Camp, a ma trochę rozumu, to nie wejdzie do tego tematu i nie będzie szukał przez 3, poźniej 10 albo i 20 stron tego cholernego amazon Camp, tylko wpisze w szukajce "Amazon Camp" i znajdzie 10x szybciej...
Nie macie się co męczyć, gdyż za parę dni ten temat będzie na 2, 3 stronie(chyba, że ktoś go przyklei) i będzie działał tak samo jak inne poradniki(nooby będą tworzyć nowe tematy)a założe się, że znudzi wam się robienie tych poradników po tygodniu
ps. Podobają mi się tylko takie miejsca jak "Helheim" i inne dla h-lvl, do których naprawdę trudno się dostac