Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2008, 00:27   #1
Chmielok
Użytkownik Forum

Chmielok's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004

Domyślny Regulamin - parodia?

Rozumiem, ze regulamin ma chronic forum przed spamem i chamstwem, ale niektore zapisy sa zdecydowana przesada. Szczegolnie ten o formacie plikow.
To jakis zart, prawda? Nie wolno umieszczac plikow exe, scr, zip, rar, bat i com, bo moga one zawierac wirusy?! Przeciez to jakas paranoja! Uzyszkodnicy sa chyba na tyle inteligentni (podkreslam CHYBA), ze potrafia sie sami bronic. Rozumiem, ze filmiki tibijskie sa malego formatu i nie potrzeba do pakowania, ale jak ma sie duzo zdjec i filmikow naraz to takie programy jak Winzip i Winrar bardzo sie przydaja. Kolejny absurd to "Na forum podajesz link do mirrora - dostajesz bana".

No i ostatnia paranoja to OTS. Wogole nie rozumiem, czemu mialoby to byc w jakikolwiek sposob zakazane. O ile sie nie myle to forum jest stworzone dla graczy, zeby mogli przeprowadzac dyskusje, nawet o dupie maryni. A wpajanie im "jedynej-slusznej-racji-CipSoftu" to raczej dzialanie na przekor.

Ogolnie to forum wydaje mi sie miec najsurowszy regulamin, jaki kiedykolwiek widzialem. Nie pasuje tu nawet powiedzenie: "twarde prawo, ale prawo", raczej "twarde prawo, ale glupie prawo".

PS. Szczerze nie obchodzi mnie to, czy mod zbanuje mnie za to, ze mu sie sprzeciwiam. Po prostu wyrazam swoje racje.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.