Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2008, 01:38   #2
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chmielok Pokaż post
To jakis zart, prawda? Nie wolno umieszczac plikow exe, scr, zip, rar, bat i com, bo moga one zawierac wirusy?! Przeciez to jakas paranoja! Uzyszkodnicy sa chyba na tyle inteligentni (podkreslam CHYBA)
To "chyba" jest tu akurat bardzo na miejscu.

Cytuj:
, ze potrafia sie sami bronic. Rozumiem, ze filmiki tibijskie sa malego formatu i nie potrzeba do pakowania, ale jak ma sie duzo zdjec i filmikow naraz to takie programy jak Winzip i Winrar bardzo sie przydaja. Kolejny absurd to "Na forum podajesz link do mirrora - dostajesz bana".
Nie każdy potrafi sobie radzić z wirusami w archiwach itp

Ogólnie wszystkie te zabezpieczenia na keye są dla userów, na pewno nie jednemu niedoświadczonemu forumowiczowi ocaliło to już konto.
Cytuj:
No i ostatnia paranoja to OTS. Wogole nie rozumiem, czemu mialoby to byc w jakikolwiek sposob zakazane. O ile sie nie myle to forum jest stworzone dla graczy, zeby mogli przeprowadzac dyskusje, nawet o dupie maryni. A wpajanie im "jedynej-slusznej-racji-CipSoftu" to raczej dzialanie na przekor.
OTS to kwestia przekonania, ja bym je podprowadził na poziom keyloggerów. Tibia.pl nie popiera OTS i już, nie zmienisz tego, jest to wbrew zasadom tibijskim, a my przestrzegamy je także na forum.

Cytuj:
Ogolnie to forum wydaje mi sie miec najsurowszy regulamin, jaki kiedykolwiek widzialem. Nie pasuje tu nawet powiedzenie: "twarde prawo, ale prawo", raczej "twarde prawo, ale glupie prawo".
A widzisz, dla mnie forum ma za łagodny, nierespektowany regulamin, kwestia gustu i tego w jakich kręgach się obracasz

Cytuj:
PS. Szczerze nie obchodzi mnie to, czy mod zbanuje mnie za to, ze mu sie sprzeciwiam. Po prostu wyrazam swoje racje.
No właśnie, tylko wyrażasz swoje racje. Za to chyba nie ma bana. Mógłbyś to jednak zrobić w jakiś bardziej schludny sposób.

Jeżeli już mówimy o regulaminie. Dla mnie regulamin nie jest zły, kompromitujący dla niego jest jedynie zupełnie niepotrzebny zapis o quest-spoilingu, który przestał mieć jakieś znaczenie chyba ze 2 lata temu.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 31-08-2008 o 01:40.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem