Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2008, 00:52   #5
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chmielok Pokaż post
Uzyszkodnicy sa chyba na tyle inteligentni (podkreslam CHYBA), ze potrafia sie sami bronic.
Oj własnie... Chyba... Mamy dość spore grono uzytkówników, którzy są na tyle sprytni, żeby każdy plik najpierw przeskanować lub poprostu nie klikac w podejrzane linki. Jednak forum ma już ładnych ponad 155 TYSIECY użytkowników i nie kazdy taki jest. Gdyby nie te ograniczenia forum byłoby zasypane (a i tak jest zasypywane) tematami typu 'sciagnalem bota, hackneli mnie, co mam zrobic' , mimo ze przykleilismy specjalny temat z instrukcją i poradami

Cytuj:
Rozumiem, ze filmiki tibijskie sa malego formatu i nie potrzeba do pakowania, ale jak ma sie duzo zdjec i filmikow naraz to takie programy jak Winzip i Winrar bardzo sie przydaja.
Tu cie rozumiem, ale mamy ten sam problem co wyżej. Niestety ani Winzip ani Winrar nie dają gwarancji plików bez niespodzianek.

Cytuj:
Kolejny absurd to "Na forum podajesz link do mirrora - dostajesz bana".
O ile moge przyznac, ze powyższe punkty są dość uciążliwe, o tyle tutaj się nie zgadzam. Po co mirror, skoro wystarczy link do strony oficjalnej? Nie dość, ze łatwiej znaleźć (wystarczy wklepać w google lub inna wyszukiwarke), to jeszcze wszystko podane jest jak na dłoni.

Cytuj:
No i ostatnia paranoja to OTS. Wogole nie rozumiem, czemu mialoby to byc w jakikolwiek sposob zakazane. O ile sie nie myle to forum jest stworzone dla graczy, zeby mogli przeprowadzac dyskusje, nawet o dupie maryni. A wpajanie im "jedynej-slusznej-racji-CipSoftu" to raczej dzialanie na przekor.
Kiedys na tym forum, istniał dział OTS - zanim nie został zakazany przez CipSoft. Jako (wtedy) supported fansite równiez i my usuneliśmy ten dział... I bylismy szczęsliwi, bo większego syfu jak tam był, nie było nigdzie na tym forum
Staramy się propagować grę fair, a jedną z zasad gry fair jest robienie tego, o co proszą twórcy gry.
Jezeli chcesz pogadać o OTS idź na inne forum. Nikt nie trzyma i nikt nie broni. To poprostu jedna z reguł.

Cytuj:
Ogolnie to forum wydaje mi sie miec najsurowszy regulamin, jaki kiedykolwiek widzialem. Nie pasuje tu nawet powiedzenie: "twarde prawo, ale prawo", raczej "twarde prawo, ale glupie prawo".
Regulamin jest surowy, ale skuteczny. To, że tobie nie pasuje, nie oznacza, że jest głupi. Pani od matematyki tez jest zawsze głupia, bo nie pozwala na wiele rzeczy

Cytuj:
PS. Szczerze nie obchodzi mnie to, czy mod zbanuje mnie za to, ze mu sie sprzeciwiam. Po prostu wyrazam swoje racje.
Sprzeciwiasz? Wyrażanie własnej opinii jest tu jak najbardziej dozwolone, dopóki nie obrażasz nikogo - czy to moda, czy to użytkownika, czy innego Iksińskiego.

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem