Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Ludzie o co wam chodzi? Skończcie z tymi kłótniami. Co w tym dziwnego, że firma zarabia?! Chciałbym zobaczyć was w przyszłości kiedy wy założycie swoje charytatywne firmy i będziecie robić wszystko za darmo, dzielnie znosząc słowa krytyki...
Zastanówcie się trochę. Bo już niedługo dojdzie do tego, że PACC powinien dawać to co FACC teraz a FACC to co PACC.
Spójrzcie na inne gry online, WoW, AoC, Warhammer, D&D, EVE, wszędzie dostajecie max kilkanaście dni free a później PŁAĆ. Jak ci sie nie podoba to spadówa, i tak będą klienci.
Więc nie marudzcie, bo i tak Tibia pod względem darmowego konta nie wypada źle.
Polak się nauczył, że wszystko powinien dostać za darmo, a najlepiej powinni mu dopłacić bo on taki biedny. Na litość BOSKĄ!
|
Spoko ! Zastanawiam się tylko czemu na mnie najeżdżasz skoro napisałem prawdę ( zauważ że nie zbluzgałem ich za to że nie chcą dać nam wszystkiego darmo). Szanuje to że jest FACC, można grać sobie spokojnie, ale Ty mówisz żebyśmy nie pisali że tłuką na tym kase bo sie przyczepiamy. To ich firma, nas bawi, cieszy, ich w pewnym stopniu napewno też, ale przede wszystkim daje im zyski. Nie widzę w tym nic złego. Takie powiedzenie "jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze" odniosłem to do zagadek itp i tak jakoś wyszło. No ale dobra już nic nie mówie bo przesadzam , wiem

!

|...........
.............|____________________|...........
... Przez Uczciwość ... Kolekcja z rooka poszła sie je...ć :/