Nie chce spamować, ale widzę że muszę tu dodać swoje 3 grosze
@ELEAH
Zauważyłem że każda Twoja wypowiedź w tym temacie, praktycznie nie różni się od innej. Wymyśliłeś sobie jeden czy dwa powody dlaczego
DLA CIEBIE GW jest lepsze i na siłę narzucasz nam swoje poglądy....
Grałem w GW miałem 20 Praganona pomieszanego z Mnichem (też pomysł mieszać 2 profesje, a najlepsze połączenie to Mnich i Nekromanta, no "pr0"), przeszedłem całą kampanie, pochodziłem na PvP i.... to tyle, nudą wieje na kilometr, Arena.net praktycznie olała już GW na rzecz GW2.....
Cytuj:
Aha i niema to jak Napakowany mięśniami Orc Czarnoksiężnik nie
|
Gdybyś znał trochę historie Warcrafta wiedziałbyś że orce które nie są napakowane w ogóle sie nie liczą (nazywa się ich peonami)
Cytuj:
taki Undead Warrior powinien się rozlecieć zakladając na siebię ciężka płytową zbroję?
|
Może jadł Danonki?
Cytuj:
owinni sobie darować Troll Female (ochydaaaaa bleee fuj) i Tauren Female (uhhh... ble fuj!).
|
W wowie nie ma być tak że każda babka jest napalona, gorąca i piękna, jak chcesz takich zapraszam na L2. (W GW babki są jakieś dziwne, zwłaszcza te murzynki z NightFall no miodzo normalnie....)
Cytuj:
Może kiedyś zrobią tak żeby Human female nie miała zeza
|
Głodnemu chleb na myśli.......
Klimat w GW? buhuhu
Cały czas trzeba na tym 20lvl coś farmić.
A może ty nie widzisz klimatu w WoW'ie bo angielski jest dla Ciebie za trudny?
Nic nie rozumiesz i zwalasz to na brak klimatu a questy robiło sie pewnie na qhelperze nie?

No a takie super, hiper GW to masz po "polskiemu" i wszystko (no prawie) sie rozumie, a i to pewnie jest klimat !11! one, one!!!@11
Nie ma to jak polski spam na głównym kanale mmmm........