@up
Ech, Panie Klocku uprzedziłeś mnie Pan i mój post wygląda bez sensu xD. Btw. o co chodzi? Czekam na Screen =)
Edit: Też mnie pobogosławił ^^
Edit2: Mnie zaciekawiło coś innego... Przed updatem miał podobno Hyacinth wyjechać (usunięty miał być). Więc wpadłem do niego zeby z nim sobie Screena walnąć i to mi wyszlo :
"13:48 Betrezen Ultor [21]: Last screen with Hyacinth. Pozdrowienia dla tibia.pl i calej Candi
13:48 Hyacinth: It is shaped by the will of the gods, so we don't have to question it." Dawałem to już na forum, ale nikt nie próbował nad tym się zastanawiać (oprócz mnie chyba ^^). Co o tym sądzicie? =P
@offtopic
Ja polaków już wogóle nie rozumiem... Piszecie tutaj że Cipsoft to złodzieje itp(nie dosłownie) bo chcą kasy za PACC. Nie no normalnie totalne chamstwo i brak kultury nie? Bo jak można chcieć kasy za swoją prace... Narzekacie na nich że wszystko co lepsze jest dla PACC, a nie możecie zrozumieć że Tibia to taki sam produkt jak np. GTA San Andreas. Czemu się nie czepiacie np. że Blizzard chce kasy za swoje gry? No bo można je spiracić nie? A tibi i PACC się nie da spiracić więc polak narzeka... Dobra odbiegam troche od tematu (kłótni =P) z tym piractwem (które jest be!). Pomyślcie Cipsoft was nie zmusza żebyś Cię kupili PACC, ponieważ daje nam możliwość grania za darmo (FACC). Już wiem co napiszecie "jak nie zmusza jak ja nie moge moim 23 sorkiem nie mam takich fajny outów jak PACC", no bo tak na prawde FACC w tibi jest zachętą do kupna Prenium Accond. A że "fajne outy i takie tam" kosztują, to za PACC musicie zapłacić. Spójrzcie na to z innej strony. Czy takie WoW lub Gulid War's (najpowszechniejsze gry online) dają nam możliwość granie bez płacenia (pomijając krótki okres darmowej gry, np. na 10 uruchomień)? Właśnie nie. Po okresie "darmowej gry" musisz płacić albo spadaj... Reasumując moją wypowiedź przestańcie narzekać na Cipsoft bo robią kawał roboty (nie wiem czy dobrej czy złej) za której chcą wyżyć... Przestańcie się zachowywać jak 10 latki nie rozumiejące podstawowych zasad...
Ps. Pozwoliłem sobie na ten offtop bo już "żal" patrzeć na to...
Pozdrawiam =]
Ostatnio edytowany przez RookeR - 31-08-2008 o 13:59.
|