Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
He he. Spodziewałbym się tego od każdego, tylko nie od Pana Klocka. Żeby to nowe mity wymyślać?
PS. Ja wiem, jakim cudem Hyacinth udziela tego błogosławieństwa. Bardzo prostym. Nawet nie trzeba zbyt głęboko szukać w tekstach dialogowych.
|
A jakie tam nowe! Stare jak Rook! I to one zawsze mnie męczyły a nie ten paskudny miecz.
I wiem skąd te błogosławieństwo, głupi nie jestem

moje pytanie brzmi, czy tak było zawsze? Bo moim zdaniem jest to coś nowego.
Jeśli nie jest to leczenie, nie jest to antivenom, to co to jest, a co ważniejsze po co, co daje i na co pozwala.
Nie mówcie, że to nie jest interesujące. Myślę, że jest to lepsza poszlaka niż jakieś tam 3 punkty, kreski, czy pickowanie całego Rookgaardu.
Zauważcie co jest ważne na Rooku, Bogowie. Ten motyw przewija się wszędzie. Początek, świątynia, mnisi, oddani strażnicy, BIBLIOTEKA. Sama wyspa powstała po interwencji Bogów. Nie wolno nam tego lekceważyć. To się tutaj liczy!
EDIT
Heh, ciekawe, czy ktoś się w ogóle tym zainteresował. Widzę, że Tibia.pl najlepsza jest w domysłach, a jak już przychodzi do sprawdzenia realnych hipotez, czy poszlak to cisza
EDIT2
Heh nadal zero odzewu, a powiem wam, że to co teraz zrobiłem, nie ważne czy było wcześniej i to ignorowałem czy też jest nowe, popchnęło WSZYSTKO co wcześniej próbowałem o WIELKI krok do przodu! WIELGAŚNY! Tak wielki że czuje już żar na moich rękach - taka wskazówka

Rook na nowo jest wspaniały! I wcale nie przeszkadza, że Cipfried, Seymour i Dallheim mają "obcięte" dialogi, a wręcz pomogło!
Chwała Panu Drzew! Chwała wyznawcom Z ZIEMI! Chwała Niebiańskiemu Wojownikowi!