Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2008, 15:41   #8971
Niepozorny
Użytkownik Forum

Niepozorny's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Niepozorny ma numer GG xxxxxxx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Muneowan Pokaż post
qrwa ludzie ogarnijcie sie, poczytajcie początek wątku, była pełna kultura i nikt się nie wyzywał, nie obrażał, i wszyscy byli hepi. wrzucajcie zdjęcia a nie obrzucajcie się mięsem/błotem. To świadczy o was, o waszej kulturze, i o tym, jak was wychowali rodzice. chociaż zachowujecie sie tak jakbyście byli lumpami spod monopolowego.

dziękuje, skończyłem.

przemyślcie to.

pozdrawiam.
Nom Hej, początek wątku - Tibia 7.6 albo i dawniej - 0 noobów i czeczenskich łbów (aka petrus).
Obrzucanie się mięsem = obrzucanie się błotem.
Na podstawie postów w internecie nie możesz mówić, ze ktos jest niepoprawnie wychowany, większość obecnych tutaj osób w życiu nie powiedziałoby drugiemu człowiekowi takich, a nawet podobnych rzeczy do tych co tutaj wypisuje, a co do rodziców to zupełnie inny temat i inna kwestia, nie masz prawa się odzywać na temat rodziców, bo ani nas, ani tymbardziej naszych rodziców, lump spod sklepu też człowiek, więc wnioskuje z tego że jesteśmy człowiekami, a jak wiadomo człowiek ma prawo do chwili słabości, do popełniania błędów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petrus-Elite Pokaż post
jesteś żałosny i twoje słownictwo
*nie gram na Harmonii (tak się pisze mistrzu)
*a ja twoja stara widziałem na dworze, może się pomyliłeś?
*po 3 raz się kłóciliśmy już i wyzywales mnie od dzieciaków i 3 posty później stwierdziłeś słodko ze masz 12 lat ;| to wiesz nie wiem jaka masz granice wieku
pajacu
pozdro poćwicz i DOROSNIJ
Człowieku, nie masz prawa oceniać ludzi po tym jakie rzeczy wypisują na zwykłym forum internetowym, nie możesz powiedzieć że człowiek jest żałosny po tym, że napisał słowo "kutas" czy coś podobnego.
Ta druga gwiazdka to przegięcie... I Ty masz osiemnascie lat chłopcze ? Kaftan i Knebel - tyle Ci się od życia należy.
Co do trzeciej gwiazdki, miał rację, że wyzywał Cie od dzieciaków, pewnie te stwierdzenie, że ma 12 lat było czystą ironią, a pan pełnoletni nie potrafi tego zrozumieć - POWRÓT DO PODSTAWÓWKI.
Każesz mu dorosnąć, zastanów się sam nad sobą i nad swoimi wypowiedziami, to one są na poziomie niższym niż rów mariański...

/Pozdrowienia
igrek !
Pan Stanislaw[Deleted@76]
Kryagos[Sold@81]
Rafael Magic Druid[Sold@58]
Retired.
Niepozorny jest offline   Odpowiedz z Cytatem