@up
Cytuj:
Drizzt Do'Urden - postać literatury fantasy wykreowana przez amerykańskiego pisarza R. A. Salvatore. Renegat, który uciekł z przesiąkniętego okrucieństwem i złem środowiska mrocznych elfów, aby wieść życie na powierzchni Faerunu, najsłynniejszego kontynentu Torilu, Zapomnianych Krain - jednego ze światów Dungeons & Dragons. Dotychczas poświęcono mu 17 książek. W Polsce wydało je wydawnictwo ISA.
Drizzt ma około czterech, pięciu stóp wzrostu. Jego oczy są lawendowe, zarówno w normalnym świetle, jak i w podczerwieni. Zazwyczaj ubiera się w zielony, podbity futrem płaszcz i wysokie czarne buty, nosi cienki łańcuszek z głową jednorożca, symbolem bogini Mielikki. Jako że jest drowem, jego skóra ma czarny kolor, a włosy są całkiem białe. Drizzt ma długie, spływające na ramiona włosy.
Drizzt przemierza krainy wraz z przyjaciółmi: krasnoludem Bruenorem Battlehammerem, ludzką kobietą Catti-brie, barbarzyńcą Wulfgarem i niziołkiem Regisem. Jego największym wrogiem jest skrytobójca Artemis Entreri z Calimportu, niemal dorównujący Drizztowi zdolnościami szermierczymi.
|
By Wikia
Moimi słowami:
Drizzt to bohater Serii Książek Fantasy (przeczytałem prawie każdą ^^)
Jest To Mroczny Elf Renegat. Książki bardzo wciągające.
No to lecimy.
Pierwszy obrazek:
+ Ładne Outy
+ Lokacja
+ Opis
+ Efekt Strzały
- Czyżby dziurawa strzała?
9/10
Drugi Obrazek:
+ Ładna Lokacja
+Outy ładne
+ Ładna Gra świateł
- Drowy bez swoich kapłanek nie atakują tak silnych przeciwników 
- Jeden Sejmitar Drizzta świecił się Błękitnym Blaskiem.
Cytuj:
Błysk - Jeden z sejmitarów Drizzta. Mroczny elf dowiedział się jak go dostać od maga Malchora Harpella. Ostrze to emanuje niebieskim światłem, czemu zawdzięcza swoją nazwę.
|
By Wiki.
8/10
Trzeci Obrazek:
+ Znowu Ładna Lokacja
+ Ładna Gra świateł
- Taki wykwinty zabójca nie pozwoliłby wejść do Takiej Jaskini.
- Z tego co wiem, Artemis Entreri miał wysadzany klejnotami sztylet.
Cytuj:
Wampirzy Sztylet
Magiczny, wysadzany klejnotami sztylet jest ulubioną bronią Artemisa Entreriego, stanowiącą jednocześnie jego znak rozpoznawczy znany w całym Calimporcie. Wystarczyło, że zabójca ledwie ukłuł swojego przeciwnika, a moc zaklęta w sztylecie wysysała ze swej ofiary życiodajną energię, jednocześnie uleczając właściciela.
|
By Wikia
8/10
@down
To nie komentuj

Czasem takie szczegóły są ważne, a jak nie ma wiekszych błędów, to musza być jakieś szczegóły.
I tak większość na plus.
A pozatym tu komentujemy jego ćwiczenia nie mój Fake.