Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2008, 16:03   #49
Karo.
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ronan_Shade Pokaż post
Dobijają mnie komentarze tych, którzy mówią : złożył się jak pizda, etc. A ciekawe co miał zrobić? Waliło go z 20+ osób i nawet na starym healing systemie miałby problemy, może i by dał rade ale ciężko by mu było. Nie wiem po co miał się leczyć jak miał 100% deada, po co wastować potki jeszcze? Ale oczywiście userzy tibia.pl to same pro, i wszyscy by uciekli i sami ich wybili pewnie jeszcze. Ktoś tam mówił, że 300 lvl nie walnie z sd za 400? No ciekawe czemu... Na takim lvl z 80~ mlvl+ i eq dobrym się tyle będzie walić. Kiedyś na filmiku jak MDW na goromie expił na 330~ lvl około to walił w demce po 1200 nawet...(wiem, że to no-pvp ale to o porównanie chodzi), także czemu 300 ms/ed nie miałby walnąć za 400 w człowieka?
Gwarantuje ci ze bedac na jego miejscu dostalbym najwyzej combo gfb.
Ciekawa teoria,po co mial sie leczyc-to w sumie,po cholere knightom potiony,capa szkoda.
Rozwiazanie? proste.. sciagnac noobchara przed soba z grana i walnac mw w jego miejsce,gorzej jesli brakowalo mu unjusta do rs
Poza tym,jakze utalentowanym graczem trzeba byc zeby majac takiego speeda dac sie wypchac i zamwallowac...
  Odpowiedz z Cytatem