Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray
@ELEAH
A argument, że orc warlock jest za bardzo napakowany spowodował, że zesrałem się na miejscu. To ja ci podam argument na tym samym poziomie: w GW nie można skakać i dlatego jest chujowe.
Btw, orc warlock to IMO najbardziej klimatyczne połączenie w WoW, co powinien wiedzieć każdy kto grał w warcrafty. Sam chyba wolałbym zamienić swojego UD locka na orca.
|
Jak bym chciał poskakać grał bym w Mario Bros albo Wario Land. Jeśli chodzi Ci w grze tylko o pływanie (idz na basen) i skakanie (kup skakanke) to masz fajnie na chacie. Jak się zesrałeś to idz to teraz do WC wyciągnij (jak masz toalete oczywiście)
To była prowokacja... Wasza reakcja co do Obrony Waszej gry najbardziej mnie rozśmieszyła. Jak każdy fan lub zwykły gracz MMO powinien wiedzieć, że Guild Wars i World of Warcraft to 2 różne gry to tak jak by porównywać serię Tonego Hawka i Call of Duty. Aby wybronić swoją ,,koffaną'' grę BluRay posunął się nawet do rasizmu. Pozwolę sobie zacytować ,,W wowie nie ma być tak że każda babka jest napalona, gorąca i piękna, jak chcesz takich zapraszam na L2. (W GW babki są jakieś dziwne, zwłaszcza te murzynki z NightFall no miodzo normalnie....)'' Uważasz, że murzynki są brzydkie? To, że mają inną barwę skóry to już nie ludzie? Szkoda mi ciebie zapisz się może do kukluks klanu tam spotkasz ludzi na swoim poziomie (oczywiście proszę o Ban dla użytkownika ,,rasizm'' i proszę o zbanowanie także mnie) też oczywistym jest fakt, że ludzie na forum Tibia.pl nie są normalni (dlatego tutaj to napisałem). Kiedy temat na forum o innej grze jest taki duży wynika (i jeszcze na tibia.pl) to z faktu, że tutaj ludzie pokazują graczom w Tibie jacy oni reprezentują ,,wyssokiego pozioma morlanego''. Tematycznych forum o
WoW'ie, GW czy tym ekhem Metinie2 jest tyle, że każdy znajdzie miejsce na swoją wypowiedź. Do kłótni z wami wybrałem GW ponieważ czekałem na waszą reakcje ,, śmiechy, hihy, wyzwiska i obrażanie innej gry''. Jak by na forum był chociaż JEDEN normalny użytkownik napisał by mi ,,GW i WoW to dwie różne gry NIE MOŻNA ICH PORÓWNYWAĆ''. Wasze posty zatwierdzily mnie w przekonianiu, że jesteście idiotami. To tyle. Mam temat na ,,wypracowanie o dowolnym temacie'' jeśli takie dostane, wasze Nicki i cytaty postów się w nim znajdą. Do widzenia życzę miłej gry w World of Warcraft (też kiedyś grałem [było fajnie jeśli ma się z kim grać]). Aha i spokojnie WoW to nie wasze życie i nie brońcie go jak symbolu chorego kultu.