Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pimpek_
Lazi zadne 13 lat , tylko 16  , nie jestem zadnym kumplem Krisa tylko nie moglem patrzec na twoje posty i wreszcie zalozylem sobie tu konto i powiedzialem co o tobie mysle ,, jestem stalym graczem na eterni i sledze wydarzenia ale konta nigdy tu nie mialem wiec prosze nie pisz ze jestes zdesperowanym polaczkiem ktory stracil bohy i specjalnie zakladalm nowe konto zeby cie pobluzgac.
a wogole co to wiesz o mnie mighty , prawda jest i bedzie kasy nie masz  chyba pamietam i wdizialem jak pisales na trade sell death ring and demonic essense AHAUAH , ale dalej mi jednej rzeczy nie wyjasniles czemu uwazasz krisa za skonczonego frajera ? moze dlatego ze sam masz 12 lat i nie znasz slow aby to wyjasnic ?
A przydupasem to jestes ty , widziales co sswedzi robia z polakami spokojnie grajacymi na eterni i ty sie do tego przylozyles , mozna powiedziec ze zdradziles i zawiodles wszystkich polakow na eterni... jestes menda i tyle , mam swoja cicha nadzieje ze dark legionu+allied zrobia z wami porzodek.
Uwazasz ze 99 % tego forum to smiecie , to ty jestes tym 1% idealnym , bez zadnych wad ta ?
|
To czemu nie powiesz kim jestes? Boisz sie? Zal mi takich ludzi ktorzy pierdola o jakis zdradach i innych rzeczach. To jest tylko gra komputerowa a nie rl a Ty jak i paru innych mysli chyba na odwrot. Co jeszcze chcialem powiedziec to to , ze PA bylo na wszystkich ludziach a nie tylko na polakach ale przeciez najlatwiej powiedziec ze na pl. Nie zaluje niczego co zrobilem i zrobilbym to chetnie jeszcze raz bo chyba w tej grze chodzi o fun co nie? Niewiem o co wam chodzi z tymi szwedami w tej guild jets tylu szwedow co ludzi z innych panstw. PA juz od dawna niema jakby co niektorzy nie zauwazyli.
Nom sprzedawalem essencje itd zeby miec jakas kase bo wtedy jeszcze niemialem zadnej.
A pimpek wiesz Ty sobie mozesz pisac z anonimowego konta co najwyzej i nawyzywac to jest wszystko co mozesz bye =(
Niebede juz odpisywal komus kto niechce powiedziec kim jest i zgrywa cfaniaka na forum.