Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2008, 17:46   #5139
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Yoh, Boze, ale ty jestes pierdola, rly. Zaraz pewnie mi nawrzucasz, ze sie nie znam, bo kibicuje Swinoujskiej Flocie, mozesz, tylko ja w porownianu do Ciebie nie twierdze, ze zawodnicy mojego zespolu to Bogowie, ktorzy sa lepsi od wszystkich razem wzietych. I wiesz, Ty swoich Bogow to widujesz tych na zdjeciach na onecie, a nie na ulicy, a przede wszystkim nie wspierasz ich dopingiem na boisku internetowy kibicu, roznic sie od reszty dzieci onetu, jedynie tym, ze masz jakiekolwiek argumenty i nie zmieniasz klubu co drugi dzien. A i nie jest to wycelowany w reszte kibicow, klubow, ktorych nigdy nie widzieli na boisku, tylko do Yoha, ktory swoich Bogow- 11tke Arsenalu + lawke marzen, widzi jako pilkarskich mistrzow i Bogow. Moze jeszcze powiesz, ze Ci gracze Arsenalu, sa lepsi od takich nazwisk jak Pele, Z. Zidane, R. Carlos, Ronaldo itd (chodzi oczywiscie o Ronaldo, nie tego placzka z Man U.).
Szkoda, tez, ze za ta Twoja napinka nie ida wyniki. Wkoncu ostatni raz lige wygraliscie w 2004r, troche cienko jak na zespol Bogow, nie mowiac juz o LM, sledze jej losy z zainteresowaniem od 2001/2r i jakos kurcze nie moge sobie przypomniec od tego czasu Arsenalu w finale tam. Zgadnij dlaczego? Moze ich tam nie bylo? A moze udowodnisz mi, ze byli, tylko ja nie widzialem, albo oczywiscie odpuscili, zeby grac na wazniejszych turniejach od Champion League. No ba, wkoncu Carling Cup i turniej na Emirates Stadium, to duzo wazniejsze turnieje.

Chlopaku, odrobine obiektywizmu...