Temat: WoŚp
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2005, 18:08   #16
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rafal
No , ale Caritas zbiera pieniądze przez cały rok , a WOŚP ten jeden jedynyn raz w roku . @ Topic ja podziwiam Jurka Owsiaka za to co zrobił .A wy zamiast marudzić powinniście dać chociaż złotówka.Polaków jest 38 milionów , a rekord WOŚP 31 milionów .Gdyby Każdy polak zał po złotówce ile by tej kasy było?? A i tak to nie oznacza , że że 31 milionów ludzi dało kase ... Edit: opdziwiam nie tylko Jurka , ale i wolontariuszy . Spójrzcie za okno jaka jest pogoda . Tulko nieliczni odważyli by się wyjść w taką pogodę .Więc my mamy fajnie przed tym komputerem z gorącą herbatką . __________________
--> Buahhahaha
Owsiak bohaterem ?! Dla mnie to jeden <cenzura> oszust w okularkach. A dorobił się głównie na tej Orkiestrze (a czy coś bierze to nie wiem). Chodzi mi o popularność. A wiecie, że facet tyra księży i jest tym samym facetem, który "pomagając" w azji już niedługo będzie robił przystanek woodstok (czy jak to się piszę) gdzie wszyscy upiją się, zaczną brać dragi i jeszcze nie wiem co ... A tak offtopic to on mnie wkurza facet tym swoim jąkaniem, myśli, że edzie wyglądał bardziej niewinnnie ... -.-
@Tanatess:
To jest Polska, nie może być, że cała kasa idzie na biedne dzieci i nie rób sobie nadzei myśląc, że Owsiak siedzi w swoim studiu o chlebie i wodzie. Nie myśl, że samoloty latają na wodę. Obudź się wreszcie ! Qrde, sry że tak ostro :)
PS:A tych wolontariuszy to ja też podziwiam.