Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2008, 20:55   #653
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Profesja: Master Sorcerer
Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mighty Pokaż post
Zadna napinka. Ja tu wogole niemusze postowac robie to jak widze jak jakies cioty sie pucuja. Widac ze pimpek jestes jakims przydupasem Krisa czyli zapewne pochodzisz z kazz ale tak wygodniej zeby zalozyc sobie konto specjalnie zeby kozaczyc.

Ty jak i 99 % tego forum to zwykle smiecie ktore nic nie znacza i nic niemoga przykro mi ale taka jest prawda i nic z tym niezrobicie. Dobrze to ujal Fagaro piszac ze ten ktos sie liczy z zasadami to gra spokojnie a ten ktoremu niepasuje juz dawno zmienil server.

Chcesz nub posterze wyloze kase ktora aktulanie posiadam i sie przekonamy czy niemam kasy no chyba ze Ty wiesz lepiej odemnie co mam w wlasnym dp. Hah a nawet zawsze moge zrobic maly trip po takich cieciach i "lootnac" pare par boh , mysle, ze w ten sposob szybko bym kasy duzo mial czy nie?

Kumpli? W Dece~ mam moze z 4 kumpli reszta to znajomi i to nie z nimi utrzymuje kontakty.W tibie gralem jak Ty jeszcze srales w pampersy i ssales palca wiec niemartw sie mam swoich kumpli ktory sa nimi od zawsze.

Zakompleksiony? Haha , dziecko dzis 1 wrzesnia pewnie mi nie odpowiesz bo jestes na rozpoczeciu roku szkolnego podstawowki i odpiszesz bluzga za jakies 2h jak mama cie odprowadzi do domu i wlaczy ci komputer na godzinke.

Przykro mi ale aktualnie w odroznieniu od takich ciot jak Ty nie jestem po zawodowce tylko studiuje mam dziewczyne a na tibie wchodze poto zeby sobie powalczyc albo pogadac a nie na*******ac logowanie o 9:20 zeby mi tylko kopalni nikt nie zajal tak jak Ci

Wiec placz dalej , bluzgaj i rob co chcesz a i tak bedziesz wiedzial ze niemasz racji typie co pisze z post acc bo sie boi

O mein gott.

Dziecko tibii :<