Zadna napinka. Ja tu wogole niemusze postowac robie to jak widze jak jakies cioty sie pucuja. Widac ze pimpek jestes jakims przydupasem Krisa czyli zapewne pochodzisz z kazz ale tak wygodniej zeby zalozyc sobie konto specjalnie zeby kozaczyc.
Ty jak i 99 % tego forum to zwykle smiecie ktore nic nie znacza i nic niemoga przykro mi ale taka jest prawda i nic z tym niezrobicie. Dobrze to ujal Fagaro piszac ze ten ktos sie liczy z zasadami to gra spokojnie a ten ktoremu niepasuje juz dawno zmienil server.
Chcesz nub posterze wyloze kase ktora aktulanie posiadam i sie przekonamy czy niemam kasy no chyba ze Ty wiesz lepiej odemnie co mam w wlasnym dp. Hah a nawet zawsze moge zrobic maly trip po takich cieciach i "lootnac" pare par boh , mysle, ze w ten sposob szybko bym kasy duzo mial czy nie?
Kumpli? W Dece~ mam moze z 4 kumpli reszta to znajomi i to nie z nimi utrzymuje kontakty.W tibie gralem jak Ty jeszcze srales w pampersy i ssales palca wiec niemartw sie mam swoich kumpli ktory sa nimi od zawsze.
Zakompleksiony? Haha , dziecko dzis 1 wrzesnia pewnie mi nie odpowiesz bo jestes na rozpoczeciu roku szkolnego podstawowki i odpiszesz bluzga za jakies 2h jak mama cie odprowadzi do domu i wlaczy ci komputer na godzinke.
Przykro mi ale aktualnie w odroznieniu od takich ciot jak Ty nie jestem po zawodowce tylko studiuje mam dziewczyne a na tibie wchodze poto zeby sobie powalczyc albo pogadac a nie na*******ac logowanie o 9:20 zeby mi tylko kopalni nikt nie zajal tak jak Ci
Wiec placz dalej , bluzgaj i rob co chcesz a i tak bedziesz wiedzial ze niemasz racji typie co pisze z post acc bo sie boi