Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2008, 20:58   #9400
Yakky
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly-Rycerz Pokaż post
Ja nie wiem jak możecie tych pozerów nazywać raperami. Hemp gru zresztą jak cała Warszawa to parodia. Jedyni warci uwagi artyści polscy teraz to moim zdaniem: Ostry, Fokus, Łona. No ale zależy co kto lubi. Zresztą nie tylko polski rap upada, słysząc lollipopy i inne soulja boje można się załamać, jedyna nadzieja posłuchać czegoś dobrego z podziemia.
Czy ja wiem czy cała WaWa jest lipna (moze HG ), czy rap upada (no jak ludzie mowią że 50cant to klasyk, że 2PAC jest kozak ale nie wiedzą kim jest Makaveli) to powiem ci że to nie rap upada tylko w dobie internetu jest coraz mniej ''słuchaczy'', pamiętaj, że PL rap nie leci w telewizji bo to muzyka która wymaga odrobiny inteligencji i pewnej oriętacji w świecie, to nie jest muzyka dla mas ( bo jak się słyszy text:''zadzwoncie po pawulon'' czy ''wyhylylybymy'' to przecietyny słuchacz nie rozkmini tego) dlatego nie leci na TopTrendy itp. Ludzie wolą słuchać że Baśka miała fajny biust albo jaki jest Anioła głos.
A co do ''lizaczka'' to może nie jest jakiś powalający kawałek, ale odpowiedzmy sobie na jedno proste pytanie, Czy Lil Wayne jest takim dobrym raperem? No właśnie ;p
Wymieniłeś kilku raperów, chociaż ze Fokusem nie przepadam, nie mowie że nie słucham ale nie przepadam. OSTR to klayka, świetne flow, dobry producent i freestyle ma porównywaly do ludzi z WBW.
Ale wiesz jak chcesz to to słuchaj a jak nie to nie, Hip-Hop'owa kultóra wraca z kąd przyszła, czyli do podziemia i to jest dobre, chociaż Tede ma być jurorem w Fabryce Gwiazd no ale on jest biznesmenem w pewnym sęsie i jego WJ i PLNÓW nic nie obali.
Słuchaj co chcesz, piosenka dla ciebie, http://pl.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI po przesłuchaniu przeczytaj posta jeszcze raz i odpowiedz przed sobą gdzie jest racaj.
elo o/
  Odpowiedz z Cytatem