Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2008, 00:56   #2558
Jerhard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Przecież wiesz że żartowałem z tym postem... Pamiętam jak jeszcze rok temu na 70+ lvlu biegałem i podziwiałem wasze camy z HOTA. A co do naszego questa, no możne mieliśmy 2 blokerów- jeden z nich blokował faraony bez bota (nie chwalił Ci się..) nam na sam koniec się przyznał. Z kolei co do MS co uha za 1k to kij ma 2 końce jak przyłożył nam z morth hura z kilka razy to też wesoło było (ale już nie pisze bo jutro mnie z DHQ nie wyciagnie xD) Dla mnie się liczyła tylko i wyłącznie zabawa. Tak uczciwie podliczając to taniej by nas wyniosło kupienie HOTA niż robienie q(samo blokowanie 7 faraona kosztowało mnie 120 potionów,nie wliczając waste blokerów i deda Radka ale wrażenia pozostaną nam na zawsze, to lepsze niz robienie POI z teamem ktory odwali za Ciebie cała robotę. Teraz czekam tylko i wyłącznie na Anhi.

Dzisiejszy zupełnie nieudany hunt na demkach:
(Razem z vyxonem chcieliśmy sprawdzić jak się sprawdza 2aj RP włażąc i złażąc po schodkach.... Niestety sekundowy lag zniweczył nasze plany... Miałem trochę farta bo złaziłem za vyxonem i ominęło mnie większe combo.... Ja zostałem jeszcze z pól h ale nic ciekawego nie spadło..)

Ostatnio edytowany przez Jerhard - 03-09-2008 o 01:06.
Jerhard jest offline   Odpowiedz z Cytatem