Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2008, 17:55   #2
Tokkyuu_Shirei
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 01 2007

Domyślny

Bsp (nie wiem od czego to skrot my na thorii mowimy 'bardzo szybki profit' bo spadly z niego softy jak expil swoim druidem podczas wara ;p)

Isahias - Nova to jego glowny char
Khallix - Thoria (daja mu Aneruya, Evil'Namesis, Rykast i innych ale an tych 3ch gra najczesciej), co do innych swiatow to nie mam rozeznania.

Mich (rozglos zdobyl zabijaniem noobow 90+ na berylii swoim skradzionym charem 150 MS), nie gra w tibie ludzie daja mu postacie zeby walczyl i liderowal

Aradna - Berylia jego byly main char (rooknal sie i mu dawali Gemaro +innych)
Na Thorii jest w jednej druzynie z Bsp i Dempahem (Aneruy), nie posiada wlasnego chara tam i gra na kim popadnie (Kekao, Buwan Manami i pewnie inni) ostatnio sie b czesto ta 3jka wymienia charami (nieswoimi xd) na thorii wiec nigdy nie wiesz kto jest na kim. Nie wiem kim gra na innych swiatach.

Kim są? - bogami br i innych niedorajdow co nie potrafia walczyc na wlasnych charach albo potrzebuja lidera. Zbudowali falszywe obrazy siebie na tibia.de jako niepokonanych (dawali camy tylko ze zwycieskich walk). Bsp&Demopah to zawodowi no-liferzy (24 na dobe przed pc masslogi o 3-4 rano ) ktorzy mysla ze sa totalnie zajebisci w pvp na tibii, a tak naprawde to potrafia po prostu skopac Ci zad jak masz lvl nieadekwatny do pvp w tibii, nie boja sie padac itp znaja dobrze tereny, nie przepuszcza okazji do paralyze czy dobrego m walla, wiedza gdzie biegac sporo walczyli i wielu juz zabili. Dempah potrafi swietnie rushnac na open battle i ogolem robi akcje z polotem. Bsp ma po prostu dobre pvp tak samo jak Mich, 3ch dobrych graczy ktorzy sie zjednoczyli zeby walczyc na roznych swiatach razem.
Mozna im tymczasowo jedynie slawy pozazdroscic :> i tego ze sa swojego rodzaju postrachem przecietnych graczy.

O Obbe i Andim wiem za malo zeby cokolwiek napisac.
Tokkyuu_Shirei jest offline   Odpowiedz z Cytatem