Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2008, 21:13   #334
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yossarian Pokaż post
Wziąłem sobie na początek, nieumarłego maga na realmie Shadowsong (PVE). Chcę troszkę bardziej obczaić grę, lokacje, zasady, niuanse itp... (wcześniej grałem tylko pallkiem na trialu). Jeżeli mój pierwotny wybór okaże się nietrafiony to wtedy przerzucę się na jakiś konkretny (bardziej uczęszczany) serwer PVP bądz RP lub na inna rasę/profesję.
Narazie (10 lev) gra się dosyć przyjemnie, doskwiera tylko brak znajomych, ale to mam nadzieję z czasem przejdzie.
Powiem Ci, że według mnie niedługo znudzisz się na pve. Ja grając na pvp, może i czasem padam (no dobra... często. Mainy ftw), ale odpłacam pięknym za nadobne, po prostu ta gra jest niczym bez malego pvp od czasu do czasu (bg i areny to inna bajka). Jeśli zdecydujesz się na pvp, zapraszam na Burning Legiona. Serwer nieźle zapchany Polakami. Może ten fakt trochę przeraża, ale nie jest tak źle (na generalu/trade czesto ucinają sobie pogawędki po polsku, ale idąc na group q/inst często spotykałem spoko Polaków). Od czasu do czasu mógłbyś liczyć na jakąś pomoc Co do znajomych - wsępuj prędko do jakiejś gildii towarzyskiej. Takiej, gdzie sobie wszyscy razem expią i gadają, żeby się nie nudziło.

Btw. Czy na serwerach pve koło wież w Hellfire Peninsula i Zangarmarchu pvp włącza się automatycznie? Czy trzeba samemu włączyć?

I jeszcze jedno: dawać inskrypcjonizm
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem