Temat: Google Chrome
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2008, 23:39   #21
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Szczerze mówiąc to na razie nic nadzwyczajnego. Jedynie ogromne brawa należą się za osobne procesy dla poszczególnych zakładek. To jest właśnie to, czego mi brak we wszystkich innych przeglądarkach.

Z punktu widzenia web developera już IE7 jest w miarę niezły, bo wystarczy stosunkowo niewielka ilość prościutkich hacków, aby zmusić go do poprawnego wyświetlenia strony. Nie wiem czy coś się od tego czasu zmieniło, ale słyszałem, że IE8 przechodzi test acid... więc wszystko zmierza ku dobrej drodze. Jestem pełen optymizmu, choć sam, bez względu na okoliczności, nie zamierzam już używać tej przeglądarki. ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cheapest Pokaż post
Mi brakuje cofania zamkniętych przypadkowo zakładek, a w tym i tak przoduje Opera z koszem po prawej stronie. Nawet Firefox jeszcze czegoś takiego nie ma, chyba że jest jakieś rozszerzenie o którym nie słyszałem. A może google to posiada tylko ja nie znalazłem? :x
Nie jestem pewien, czy aby na pewno o to chodzi, bo nie korzystam na codzień z Opery, ale w FF kombinacja Ctrl+Shift+T otwiera ostatnio zamkniętą zakładkę. Jeśli potrzeba otworzyć starszą - jest cała lista dziesięciu ostatnio zamkniętych.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.