Wiesz Illya... nie wiem czego się spodziewasz w temacie a mandze i anime... esejów na temat wyższości ecchi nad shounen? Rozprawek na temat postawy moralnej Yagami Raito?
To chyba normalne że piszemy tutaj co widzieliśmy, co chcemy zobaczyć, co nam się spodobało... Napisałeś już prawie 300 postów w tym temacie, a dalej nie potrafię cię choć troszkę zrozumieć. Napisz prosto i zwięźle czego oczekujesz po tym temacie. Bo takie gadanie że to mi nie pasuję, temat jest be, bez sensu, po co to czytać jest mało warte. I jeszcze jedno mnie zastanawia... skoro ten temat jest taki mierny to czemu dalej w nim uczestniczysz?
PS. Odpowiedz ten jeden raz słowami, nie obrazkami. Bo interpretacji mam dość po poezji na polskim...
PS2. Żeby temat trzymał jakiś wyższy poziom to w/g trzeba więcej osób które w nim uczetniczą. A tutaj to aktywnie pisze 5-6, kolejne 5-6 od czasu do czasu i xxx napisało 1-2 posty. I ten sposób dyskusja cały czas podąża w/g tych samych torów. I w masz rację że tanuki jest lepsze.... ale tam masz xxx fanów anime. Tutaj liczba ta nie przekroczy 30-40. A im większa ilość ludzi do rozmowy, tym rozmowa ciekawsza.
Corgar Frizz
Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 03-09-2008 o 23:50.
|