Regulamin po raz któryś
Tak z ciekawości, moderatorzy tibi.pl używają na codzien comodore+modem, że maxymalna waga podpisu to 30 kb? Bez jaj, pokaż mi ktoś kogoś, na forum o grze INTERNETOWEJ, leci na modemie...
Właściwie każdy teraz ma internet 512mb+, przy którym limit podpisu ustawiony na np. 200kb, albo 300kb(albo i więcej), ładuje się setne sekundy...
I naprawdę nie wiem, po co limity są ustawione tak samo, jak 5 lat temu (dobra, 10 kb różnicy...) gdy ta strona/forum startowało, i gdy ludzie faktycznie mogliby narzekać na wolne ładowanie strony przez sygnaturki...
Sprawa druga, komentarze w tematach ze zdjęciami.
Jak ktoś daje ss'a do tematu ze swojego świata, to chyba po to, żeby się pochwalić, czy coś w ten deseń, i oczekuje, że ktoś to skomentuje - a tymczasem za post bez zdjęcia łapiemy 2 pkt....
Czyli co, rozumiem że coby pogratulować komuś nie z mojego servera mam założyć tam chara, i pstryknąć fotkę?...
Sparwa trzecia - pliki
Jaki jest sens zabraniać ludzią hostować filmiki na np. speedy.share? (wg. mnie i wielu osób najlepszy server do tego...) a nakazywać rapidshare, na którym większość ma limity? Co za idiota ściągnie plik np. haxxx.ekse ? A jeśli nawet już - to co z tego, może nauczy się myśleć w przyszłości.
Liczę na to, że przystosujecie ten regulamin do roku '08, zamiast do '03, i będę w końcu mógł mieć swoje wielgachne 100kb w podpisie...
Pzdro
Thar~
Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 05-09-2008 o 20:15.
|