Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2008, 13:14   #8
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Nic mi do tego ze jeden ma pokemona, mame czy kogos ale skoro wybiera ktos sygnature w postaci obrazka to niech sie PO PROSTU dostosuje do regulaminu a nie brzeczy ze mu cos nie pasuje... Mnie nie drazni to ze ludzie maja pokemony czy cos... niech sobie maja, co mnie to obchodzi... ale nie mow ze nikt sie nie podnieca pokemonami w sygnaturze bo skoro ktos takie cos ma to znaczy zem u sie podoba a to znaczy ze w jakims stopniu sie tym podnieca ze jego pokemon rosnie bla bla bla...

Cytuj:
Po co są sygnatury chyba sam wiesz, bo sam ją posiadasz. Więc nie rozumiem dlaczego pytasz po co się wchodzi na forum.
Sygnatury wedlug mnie sa po to by cos CIEKAWEGO w niej umiescic. Czy to bedzie jakas mysl, czy obrazek... a takie cos mozna spokojnie zmiescic w 30kb. Pytam dlatego ze po tym temacie mozna wywnioskowac ze userom tego forum bardziej zalezy na wiekszym obrazku w sygnaturze niz na tresci forum.

Cytuj:
Na pewno nie po to by być kompletnie anonimowym i nierozpoznawalnym.
Sygnatura jest po treści posta czymś po czym możesz ocenić usera.

Czyli rozumiem ze userzy tego forum sa rozpoznawalni poprzez tresc w ich sygnaturach? Ktory za przeproszeniem głąb umiesci bardziej oczo*ebny obrazek w sygnaturze tym bedzie bardziej rozpoznawalny na forum... bedzie w jego 'elicie' jak to wielokrotnie zostalo nazywane.. cudne myslenie.

To wiesz co, ja wole byc anonimowym 'nikim' niz byc 'gwiazda' i mialbym walnac pokemona w sygnaturze, i najwieksza czcionka napisac zeby ludzie klikali albo 'jak kogos obrazilem, pokochalem, bla bla bla.. itd. to klikajcie'

Dla mnie 100 raz wazniejsza rzeczą w ocenie usera sa treci jego postow (a niestety wiekszosc userow bardziej ceni sygnature) a niżeli to co ma w podpisie bo niestety przewaznie sa to durne pokemony.

bless
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 05-09-2008 o 13:17.
Snagoth jest offline