Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matello
Nie uciekłbym z t ringiem + boh + haste charem z podpisu jak na 45 nie uciekłem, i to ani nie chodzi o neta (10mb), ani o kompa (Proc AMD Phenom(tm) 9500 Quad-Core), tylko o to że GS przyspieszył, ale widzę że jedyne odpowiedzi jakie słyszę są albo od niedoświadczonych "z tego co słyszeli" (mówi o szybkości jak ~60lv), albo od lepszych ale co nie polowali od update kiedy to monstera speeda dostały, więc nie widzę sensu w tym temacie, można go zamknąc, i tak się nie dowiem tego co chcę...
@edit
Ale jakby mógł się wypowiedziec ktoś to od ostatniego update na nich był i coś o nich wie, to będę wdzięczny 
Ale odpowiedzi ~60, itp. z tego co mam na stronkach (błędne) czy w starych poradnikach to za bardzo nie chcę, bo i tak je będę ignorował.
|
Dzisiaj byłem odświeżyć moją pamięć o gsach i potwierdziło mnie w przekonaniu że gs biega jak 70lvl czasem gdy mój fps spadał do 30 (z powodu zapewne dużej ilości potworków na pohu w miastach mam czasem nawet 60) gs potrafił mnie dogonić ale wtedy puszczałem haste i znów mogłem powiedzieć papa gsku. Grałem charem z profilu ofc w bohach.
PS: Pamiętaj, że aby swobodnie uciekać gsowi nie możesz być równie szybki jak on, musisz być szybszy i to minimum 10lvli szybszy.