Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2005, 20:26   #21
Erbi
Użytkownik Forum

Erbi's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004

Erbi ma numer GG 1528452
Domyślny

Jak ja widze, że ludzie takie debilizmy wypisują bez przemyślenia to mnie strzela...
Mnie tesh zastanawia skul ale jest cos dziwnego zauwaznie ze gosc ma w backpacku sword ringi a jako nagrode wzial stoneccutera ciekawe dlaczego (ej moze on mysli ze stonecuter to sword)
A mnie zastanawia czy używasz tej swojej łepetyny... to są mightringi daltonisto... i w przeciwienstwie do ciebie on mysli... i niepomylilby stoncecuter'a z sov'em

3x Knight i Palek walili z Burst Arrows dlatego ma white skulla.

Taaa... a party to oni mieli dla ozdoby? Prawdopodobnie zanim się teleportneli w miejsce quest'a bawili się ze sobą, tzn z osobami ktore tam byly z nimi... i im kibicowali...

Demony nie miały bezpośredniego kontaktu z pozostałą 3 więc krwi nie ma bo zabijały ogniem z odległości, koles walił prawdopodobnie exori bo ma puste flachy w bp.

Pierwsza twoja teza wydaje się O.K, natomiast co do drugiej bym się niezgodził, poprostu przed questem wypil manasy aby miec manne na full..., mozliwe ze na wejscie uzyl energy ringa... teza ze pil manasy, robil exori i sie uhal jest maloprawdopodobna... (makro?) poniewaz niedalby rady...

Co to burstow... no idea, watpie aby z nich strzelal bo by dostal dodatkowe combo z mele od demonka...

Panowie (n00by) przestancie powtarzac tych samych informacji zasmiecajac temat zbednymi czesto glupimi wypowiedziami... wyssanymi z palca...

Anyways.. Gratz za questa...

Btw. Na fake mi to nie wyglada... za dobrze dopracowany bylby... nie widac aby elementy byly doklejane do reszty...

@down
stfu, plx

Ostatnio edytowany przez Erbi - 09-01-2005 o 20:42. Powód: ahh te literówki...
Erbi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.