Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2008, 20:12   #2182
Illya_von_Einzbern
Użytkownik Forum

Illya_von_Einzbern's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008

Domyślny

Cytuj:
To się wyprowadź... Marnujesz życie :>

A jak chcesz nietypowego rotfla to masz Pretty Face >.>
Nie jestem nawet pełnoletni a co dopiero z kompem się wyprowadzić i żeby neta mieć i prąd...

Pretty Face czytałem mange , jak jest z tego anime to nie obejrze bo już wiem all co i jak.

Cytuj:
No oka to sprobuj Hand Maid May , bardzo podobne do Chobits , jak chcesz nadal moge ci tez zaproponowac jakas zboczna bajeczke, to tyle
Baj
Powalająca kreska ... odrazu na nie.

Cytuj:
Zakładasz że jest nie wartę oglądania? A dlaczego? Dlatego że tego nie widziałe? A może dlatego że moi "kumple" mi o nim powiedzieli? Jak kogoś nie znasz to nie pisz o nim... polecam tanuki... tam znajdziesz napewno wiele więcej osób które cię polubią.
Zakładam że skoro ty nie oglądałeś , a twoi wierni kompani Ci to bardzo radzili ale ty jednak Dalej tego nie widziałeś to :
a) nie wierzysz im
b) nie wiedzą co to dobre anime
Jak dawno ci doradzali to anime? 5 lat temu?

Skoro ty nie oglądasz tego co twoi koledzy doradzają to coś w tym jest...
P.S. Sam se idz na Tanuki i tu nie wracaj.

Cytuj:
Vision of the Escaflowne ofcoz anime juz sobie latek liczy choc nadal jest wspaniale wiec jesli nie znalalzles nic do tej pory znajdz to sobie na tanuki- recenzja nie ma spoili z tego co pamietam ;p pzdr
Oto chodzi ... ma swoje lata a kreska z tamtych lat zmusza mnie do bardzo natychmiastowego nie-oglądania.

Jeden z powodów dla których nie oglądałem One Piece np :

http://i305.photobucket.com/albums/n...0435827811.jpg

Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 05-09-2008 o 20:17.
Illya_von_Einzbern jest offline   Odpowiedz z Cytatem