Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2008, 22:10   #2194
Corgar Frizz
Użytkownik Forum

Corgar Frizz's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa

Corgar Frizz ma numer GG 919691
Domyślny

Gdybym oglądał wszystko co polecają mi kumple... czasu by mi nie starczyło. A jest jeszcze taka sprawa że mam ambicje zdać dwa rozszerzenia na maturce... a oni tylko jedną podstawę.

@Illya. Etap flamewar'ow na forach mam już za sobą (tak mi się wydaje) więc przestań wybrzydzać. Sam widzisz jakie negatywne emocje wzbudzasz u większości ludzi w tym temacie. Skończ z zachowaniem dziecka, to raczej nikt nie będzie ci miał za złe tego co robisz. A jak masz tak dalej pisać.... to tanuki to jednak lepszy wybór.

P.S. To jak powinieneś się zachowywać zależy nie tylko od zasad T.pl, ale także uczestników tego tematu. Bo 'dzieki za propozycję, ale mało widzieliście' raczej nikomu do gustu nie przypadnie. I pamiętaj że nie denerwujesz tylko jednej osoby, ale całą grupę.

P.S.2 Koniec flame'u z Illyą. Na razie dajmy mu kredyt zaufanie. Wierzę że jednak zmieni swoje zachowanie. Jeśli nie... to się zobaczy co będzie dalej.

P.S.3 Sorki za byczki, ale pisałem na szybko i troszkę zdenerwowany więc coś mogło się wkraść

Corgar Frizz

I am bone of my Keyboard
Internet is my body and Site is my blood
i have created over a thousand threads
unknown to mods nor known to spammers
have withstood the flames of many flamers
yet those flamers cant do anything
so as i create

Unlimited Topic Works

わたしのパン... わたしのパン...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Corgar Frizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem