Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2008, 23:40   #2198
Corgar Frizz
Użytkownik Forum

Corgar Frizz's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa

Corgar Frizz ma numer GG 919691
Domyślny

Illya czy ty rozumiesz że nikt cie tutaj nie potrzebuje? A co mnie obchodzi co inni o mnie myślą... nie jest to czasem motto outsiderów? Ludzi którzy nie są akceptowani? A to jest tylko tłumaczenie się przed samym sobą. Powiedz do kogo ty właściwie piszesz? Wchodzisz tutaj, wrzucisz jakiś obrazek, poprosisz o jakieś anime,a na końcu skomentujesz to brakiem wiedzy innych czy niskim poziomem tematu.

Poza tym interesowanie się swoją opinią jest czymś bardzo normalnym, a nawet oczywistym. I jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktoś wypraszał mnie z jakiegoś miejsca z powodu dziecinnego zachowania. Spaliłbym sie ze wstydu chyba.

W ten sposób naprawdę do niczego nie dojdziemy. Próbowałem cię zrozumieć, przez pewien czas próbowałem sie 'zakumplować', mało co flamewara z tobą nie zaczełem, a nawet liczyłem że jednak zaczniesz się zachowywać jak ktoś kto imho netykiete zna. I nic. Zero. Null.

I w związku z tym mam do ciebie malusieńką prośbę. Nie pisz tutaj więcej. I wiedz że pare osób ma zdanie podobne do mojego. I miej choć trochę honoru i wyjdź z miejsca w którym mają ciebie dość.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
I koniec wojny, bo w internecie kłótnia może się ciągnąć bez końca. I ciebie Illya też się to tyczy. Chcesz coś mi powiedzieć? Jest od tego PW

Wracając do TEMATU. Po 20-tu epach Code Geass jestem trochę zawiedziony. Anime dobre, ale wielu przeciwstawia je Death Note. A jednak Death Note trzyma w wiele większym napięciu.

@Nadrill. Imho tu nie chodzi a "jakąś pierdołe" tylko całokształt Illyi. Bo ja i Rayza widocznie jesteśmy dość wyczuleni, jak ktoś wprowadza nie miłą atmosferę.

Corgar Frizz

I am bone of my Keyboard
Internet is my body and Site is my blood
i have created over a thousand threads
unknown to mods nor known to spammers
have withstood the flames of many flamers
yet those flamers cant do anything
so as i create

Unlimited Topic Works

わたしのパン... わたしのパン...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 05-09-2008 o 23:45.
Corgar Frizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem