Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barerujo
-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?
|
Powiedzieć ci co do nich mam? OK, to, że dla ciebie byli spoko i jesteś protected to nic nie znaczy, nie znaczy to choćby tego, że dla wszystkich są tacy mili bo nie są, może dobry dzień? Może nie? Nie wiem, do Atnaza osobiście nic nie mam i myślę, że jest spoko, inaczej jest z xeri~, jest to Pawer Abuser, który doszedł kiedyś do władzy w Core~, chciał być NAJLEPSZY i praktycznie RZĄDZIĆ serwerem... Nie spodobało mu się to, że Kestro bardzo szybko expi, wywalił na zbity pysk tak samo jak kilka innych, to, że ciebie "protektuje" Atnaz to nic nie znaczy, mnie protektował po jednej rozmowie Hawek z Azury. Takie "protektowanie", zobaczysz zresztą, a jak nie to masz fuksa...
Btw. Ja zaczynam grać na Galanie bo dość mam "kumpla" Jejiheva, który ma fajny sposób na wykorzystywanie wolnego czasu, ale cii...