Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bajto
Witam. Zamierzam grać na Morganie i od 2 dni przyglądam się z zadowoleniem temacikowi..  Mam kilka pytań co do serva, a mianowicie czy są często wojny, i czy drogi to świat.. i oczywiście liczę na pomoc na początek..  ss,y będę dawał dopiero na 50-60+  Pozdrawiam. 
|
Co do wojen to było kilka

Aktualnie jest Avis & Budas/
Co do cen to hmm nie są ani fest drogie, ani fest tanie

Co do SSów, to kto powiedział, że możesz dawać? To jest temat o mnie i o moich ziomkach, a nie o serwerze Morgana.
Kilka hitów z nowego axa

Banuta:

Pewnie wiele osób się zastanawiało po co zbieram takie śmiecie jak protection amulety. Odp: Są lekkie wieć można więcej iich zabrać co czasami daje niezły efekt jak na takiego śmiecia xD:

Piraty:
Jeszcze raz to napisze:
Zdaża się, że osoby mnie na tibi lub na priv pytają mnie, czy mogą tu dawać woje SSY.
Zanim zapytasz się przeczytaj to:
1) Temat nazywa się Elite malfroy and
FRIENDS. Jak sama nazwa wskazuje, jest to temat o mnie i o moich ziomkach. Nie o wszystkich osobach z Morgany.
2) Jeśli znasz mnie, gadasz ze mną na tibii, chodzisz ze mną na hunty, jesteś ze mną w gildi itp itd - nawet się nie pytaj ino dawaj tu swoje wypociny xD
3) Natomiast jeśli ja Cie nie znam, pierwszy raz widze Twój nick, to nie licz, że będziesz mógł tu dawać, bo to jest temat o mnie i o moich Przyjacielach a nie o nie o osobach, które kiedyś mnie widziały jak kupuje mp w veno...
Mam nadzieje, że po tym co napisałem, nie będe miał wiadomości od nieznajomych w stylu "Widziałem twoje ssy moge też dasz" a kolesia widze 1 raz.
Ale się rozpisałem xD
pozdro