To co tutaj wypisujecie jest naprawdę smutne. Spieracie się tutaj o boty, nawzajem oskarżacie zaśmiecając ten temat. Powinniście się wstydzić!
Wiem że nie potrzebnie wdaję się w te bezcelowa dyskusję bo i tak do nikogo nie dotrę a tylko podsycę waszą żądzę kłótni i zapewne ukryte chęci by skasowano ten temat ale po prostu nie można wytrzymać gdy czyta się takie pierdoły jakie tu wypisujecie świecie przekonani że macie rację. Co innym do tego że ktoś inny ma bota? Otóż wiele. Ktoś kto gra od dawna bez zarywania nocek, godząc życie rl z tibia może się trochę zdenerwować gdy ktoś kogo rok temu nie było nagle ma większy lvl od niego wbijając na bocie i się tym przechwala jaki to on jest pro gracz. Czym tu się chwalić? Boty powinny za was pisać posty i się chwalić a nie wy. Wy nie macie prawa chwalić się nie waszymi dokonaniami.
Już za dużo napisałem przez co większość boterów tego nie przeczyta nawet jeśli i tak do was nie dotrze to bo przecież wy sobie bocicie, jesteście pro h lvle a inni to zasrane nooby. I choćbyście mnie powyzywali dalej w te kłótnie nie dam się wciągnąć i nie zabiorę więcej tutaj głosu( tak wiem, nikt nie będzie za mną płakał ). Bot to iście na łatwiznę wbrew zasadą i niesprawiedliwie wobec innych "czystych".
Czas na to co powinno być w tym temacie czyli ss :
Jeśli kogoś uraził mój post to przepraszam ale skoro cię uraził pewnie używasz bota & czyt.up
Pozdrawiam wszystkich przeciwnych używaniu bota.

"IRAsiad jest bardzo zdenerwowany"
"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe a czarne jest czarne! "
"Jak można zgwałcić prostytutke?"