Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
"podajesz" sie?
ta to kejlodżery som lepiej nie sciongać bo moszesz stracić swojom ivul postaci ja to scionknolem i sie okazalo ze zabrali mi mojego super wundabar p seta line robaki i tszy rybki
"ale jesteś pro evul kabareciarz"
|
No a ja teraz z tym wunderbarem i twoim silwer armorem biegam i sobe łowię rybki po thais za darmo no bo robaki też ci podprowadziłem, a te tszy rybki to żem se zjadł z kumplami, i jerzcze mam dużo piniendzów bo obrobiłem durzo postaci z plate setami i mam tyle kasy rze sobie kupie domek w thais, a morze nawet całe depo se dla mnie kupie... Sciongajcie albo od razy wysyłajcie mi pasy na pw bo zbieram na swojom protekcje od durzych leweluw.
nie bende muwil rzeby nie sciongac bo ja mam stego durze zyski i pławię sie w lóxusie, na allegro jurz tyle sprzedałem że rze kupujemy z mamom i babciom wspulnego rols rojsa i dwa mejbahy i zamierzamy tez wybudowas wspulny lotniskowiec i morze cos rzucimy na hakera rzeby napisal nowego potenżnego kejlogejra bo przeciesz mejbahy trza jakoś uczymać, a ja nie mam wykrztałcenia i nie zamierzam ruwnierz sprzontać i hanbić czy morze wyjezdzac do anglii sprzontac kible
Ja mam chonor nie tak jak wy.
acha zamierzam terz podkupic dżiemów rzeby dali mi pasy mdw i seromonterisa i morze lorda paulistininy
ja jurz dzisiaj zaczolem inwestowac i za ukradniente robaki z kumplami Zenkiem, Marianem i Władziem otworzylismy interes rybny, lowimy ryby a Zenek sprzedajew pod depo na bazarze bakpakami ryby, jak firma sie stanie potenżna to wykupimy miejsce na sklep a wy dalej chodzcie zbierac kase z demonuw i czymajcie w depo abym nie musial latas po cudzych domkah i sprawdzac inwajty jak was schakóje