Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2008, 02:32   #16
Cheapest
Użytkownik Forum

Cheapest's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor

Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
@2up

Wundabar ( nie bijcie za złą pisownie ) to znaczy wspaniale ;o

a za skradzione mi moje cienszko zarobione eku masz wjazda na rieala, zatrudnilem do tego wielkiego nożownika z Krakowa (KWOCCH)
mnie broniom pszepisy ruhu drogowego a nawet na forum jak zauwarzyłeś nie usunęli tematu bo ja opłacam monderatoruw i oni wiedzom rze bana nie mogom dac, a w piontek mam umuwiony zjazd w elitarnym chotelu gdzie zaprosilem ksadama dżiema i bendziemy omawiac wspulny atak ddos na taka tak rzeby moi wrogwie padli na frostah i żułwiah. skończy sie im zabawa podkupiłem jurz kilka monderatoruw z tego forum i oni mi na bierzonco dajom ip pewnych urzyszkodnikuw kturych moje super boty pingujom caly czas a oni myslom ze to mas kiki i klnom do cipsoftu

No to czekam na riealu, zobaczymy czy zdołasz obejsc mojom ksienrzniczke z asasin starami ktura jest na bramie i ohroniaży kturzy czuwajom na tyłah w razie niebezpieczeństwa gdybys ich pokonł <śmiech> mam terz Internet Explodera kturym moge wysadzic caly dom i nikt oprucz mnie nie przezyje, ja przezyje bo mam ortalionowom dresiarskom kurtke ktura hroni od wszystkiego na 5 strzaluw tak jak ston skin amulet a ty w swoim cienszko zarobionym studet armorku to mi nawet psa nie pokonarz bo on ma ostre zemby tak jak nowe pauer bolty

Bye all!

Ostatnio edytowany przez Cheapest - 07-09-2008 o 02:36.
Cheapest jest offline   Odpowiedz z Cytatem